Сергій Тимченко

Оператор (11) Продюсер (1) Режисер-постановник (1) Сценарист (1)

Обрані проекти
  • СтатьЧоловік
  • Вік42 років
  • Дата народження13 May 1981
  • Місце народженням. Гола Пристань
  • Країна народженняУкраїна
Освіта

1. Режисер кіно та телебачення

(Інститут екранних мистецв ім.І. Миколайчука - м. Київ, 2014)

2. Інженер з безпеки інформації

(Національний технічний університет України "КПІ" - м. Київ, 2003)

Біографія

Сергій Тимченко, народився на півдні України в невеличному місті Гола Пристань в 1981 році. З дитинства захоплювався музикою; фотографією та малюванням, але своє професійне життя вирішив пов'язати з точними науками, отримавши інженерну освіту в Національному технічному університеті України "КПІ" (2003). Не пройшло і 5-ти років, як дитячі захоплення та творчий поклик в сукупності з можливостями сучасної фото та відеотехніки нагадали про себе.

Займаючись самоосвітою та знімальною практикою, пройшов шлях від оператора регіонального телеканалу (м. Одеса) до керівника свого власного продакшену, остаточно полишивши інженерну професію. В 2013-му році з дипломом з відзнакою закінчив Київський інститут екранних мистецтв ім. І.Миколайчука за спеціальністю режисер кіно та телебачення. Чотири роки працював режисером телебачення, після чого вектор діяльності змістився у бік кіновиробництва.

Також пройшов позиції режисера монтажу (музичний кліп, документальний фільм, тревел шоу) та другого оператора (серіал, повний метр).

Серед режисерських робіт - документальні фільми, телепроекти, рекламні та промо відеоролики, а також презентаційні фільми для компаній.