Вічність

24 хвилин - Україна - 2018

Статус Завершений

Рейтинг

Кінокритиків: 0, Глядачів: 7
Немає трейлера

Формат Фільм

Категорія Короткометражний ігровий

Жанр Фантастика

Виробник Limelite / ForeFilms

Дистриб’ютор Kinolife Distribution

Режисери-постановники Анна Яценко

Сценаристи Аліна СоболевськаАнна Яценко

Оператори-постановники Денис Лущик

Художники-постановники Владлен Одуденко

Звукорежисери Микола Стрілецький

Режисери монтажу Олександр Чорний

Художники з костюмів Інна Чумаченко

Продюсери Анна ЯценкоВолодимир Яценко

Виконавчі продюсери Анастасія Іващук

Актори 1-го плану Олег МоскаленкоДаша ПлахтійАндрій ЖурбаРоман ХалаімовОлексій Дзюбінський

Актори 2-го плану Яна Ключник

Рік створення 2018

Країна Україна

Мова Українська

Прокат в Україні з 23 November 2018

2058 рік. Людство перемогло смерть. За допомогою нових технологій корпорації оцифровує душі вмираючих і поміщають їх в замогильні цифрові світи навічно. Потойбічний цифрові світи коштують дуже дорого. Але є і примітивні соціальні світи від держави, у яких страшно опинитись. Тому люди не живуть реальним життям, а намагаються заробити на пристойний загробний світ.

Для тестування нових цифрових світів корпорації використовують живих людей. У недопрацьований, тестований світ занурюють двох людей – провідників і тестувальників. Для цього їх вводять в стан клінічної смерті. Провідники – вмираючі люди, у яких немає грошей купити загробний світ. З ними разом завантажують і тестувальників – людей, що збирають дані для виправлення помилок розробників цих світів. З загробного світу повертають тільки одного – тестувальника. ПРОВІДНИК вмирає і залишається в цифровому світі назавжди, а тестувальника відправляють тестувати нові світи.

Молодий хлопець Ян проти такого життя після смерті. Його батько працював тестувальником і помер під час тестування одного з світів. Ян вважає, що тільки цей світ реальний, що цифрова вічність, яку пропонують корпорації – обман. Але ось його дружина, Марі, думає інакше. Ян намагається її переконати і довести, що реальне життя – і є та сама вічність, яка відведена їм двом. І тільки це дійсно важливо.

Раптова автокатастрофа, винуватцем якої він став, змушує Яна йти наперекір своїм принципам. Він хоче повернути до життя свою дружину, яка перебуває з його вини в комі. Для цього він заробляє гроші, працюючи тестувальником цих світів. Але чи знав він, що для того, щоб повернути її з цифрового загробного світу, їм потрібно буде померти вдвох?

Фільм входить до альманаху короткометражних фільмів Літо. Дзига. Love.

Більше
Кадри з фільму
Рецензія

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар