Вихід 2014

123 хвилин - Україна

Статус На стадії розробки

Немає трейлера

Країна Україна

Мова Українська

Квітень 2014 року. Крим захоплений «зеленими чоловічками», наступний був  Слов'янськ. Черга дійшла до Краматорська.

Громадянка Ізраїлю Діна Шмеерзон з двома маленькими дітьми приїжджає на  похорон матері у Краматорськ – місто де вона народилася. Бойовики, що захопили місто, цілеспрямовано відловлюють іноземців та журналістів і кидають їх за ґрати, вимагаючи викуп у родичів. Наступає сіра зона  беззаконня. Доноси на іноземців та інодумців стають добре оплачуваним  бізнесом. Діна з дітьми опиняється заблокованою і вимушена переховуватись.

Іцхак, чоловік Діни, звертається до МОССАДу із проханням вивезти дружину з  дітьми із захопленого міста. Офіцер ізраїльської розвідки просить свого українського колегу, полковника СБУ Миколу Коваленка, врятувати громадян  Ізраілю.

Інформація про операцію зі звільнення стає відомою офіцерам російського ФСБ,  що прибули в Краматорськ із каральною місією. У них з полковником Коваленком – особисті рахунки. Напередодні той, спільно з  агентом МОССАДу, провалив таємну операцію росіян на Близькому Сході. Цей провал обернувся для ФСБшників, ганебним відрядженням на Донбас. Вони активно шукають і таки знаходять Діну з дітьми, щоб використати їх в якості «живця» у полюванні на полковника СБУ.

Доставлення Миколи Коваленка до Москви – це їх зворотний квиток у велику розвідку. Полковник Коваленко не може нікому довіритись, оскільки агентурна сітка СБУ  розвалена. Тому він приймає нестандартне рішення звернутися до Правого Сектора, який на той момент уже боровся з окупантами. У Краматорську, групу ПС вже чекає засідка, добре організована росіянами. Діні вдається попередити своїх визволителів про небезпеку. Операція зі звільнення під загрозою зриву. Але полковник СБУ і група ПС вирішують ризикнути і  звільнити заручників.

 

 

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар