Моя прекрасна сім'я

Україна - 2005

Статус Завершений

Немає трейлера

Формат Серіал

Кількість сезонів 1

Сезон 1, рік 2005, серій 39, ~25-26 хвилин, Телеканал 1+1

Рейтинг 0%

Частка 0%

Жанр Ситком

Виробник Українська медійна група

Режисери-постановники Ігор ЗабараСергій Талібов

Оператори-постановники Василь Бородін

Художники-постановники Георгій Усенко

Композитори В'ячеслав Назаров

Звукорежисери Валерій Оніськов

Режисери монтажу Олег Тимошенко (II)Володимир ЗапрягаловВіталій Жданок

Художники з костюмів Анатолій Дідківський

Художники із гриму Володимир Панчук

Режисери Святослав ФеофілактовВіра ЗубцоваВолодимир Капітоненко

Оператори Андрій Клименко (II)Михайло КретовЮрій МарковськийСергій ЮщенкоКостянтин Терешков

Кастинг директори Зінаїда Мамонтова

Продюсери В'ячеслав Муругов Микола ШевченкоОлександр Роднянський

Виконавчі продюсери Андрій Білоус (II)

Креативні продюсери Ірина Васильєва (III)

Актори 1-го плану Валерій ПрохоровДмитро ЛалєнковОлена БірюковаОльга Лук'яненко (Атанасова)Тарас СахноЕвеліна СакуроОлеся Жураківська

Актори 2-го плану Олександр ЯремаКирило БінМикола БабенкоТамара ЯценкоВіктор КошельДенис МартиновСергій БойкоЮрій Яковлєв-СухановІван МарченкоДмитро БазайАндрій ПархоменкоМаксим МаксимюкЛілія НагорнаВячеслав ШеховцовВіктор ЦекалоАрмен ДжигарханянВолодимир БродськийЛариса КадочниковаГалина ОпанасенкоОльга СтатюхаСніжана ВартанянСергій Пархоменко (Серьога)Віктор СтепаненкоІрма ВітовськаОлексій АрестовичОлександр ЗадніпровськийТетяна КамбуроваАнтуанетта МіщенкоВіталій ІванченкоСергій ЧерновОльга СумськаСтас П'єха

Рік створення 2005

Країна Україна

Мова Російська

Милий добрий дідусь, який водить онука до зоопарку, ганяється з онукою за метеликами, який завжди радий бачити своїх дітей у власній оселі, не має нічого спільного з героєм цього комедійного серіалу.
Армійська муштра, жадібність, хамоватість − ось далеко не повний перелік тих «позитивних» якостей, які має цей дідусь − відставний полковник армійської розвідки Федір Петрович Шевченко.
Несподівано, після довгих років відсутності, він з'являється в житті свого сина Євгена та його сім'ї, яка, як і більшість сімей, зазнає труднощів із житлом. Зненацька у них з'являється можливість стати власниками просторої трикімнатної квартири. Зниклий дідусь надсилає їм телеграму, що перебуває при смерті і бажає перед відходом у інший світ побачити своїх найближчих родичів.
Насправді телеграма − лише дідусевий розиграш, а сам він виявляється сповнений сил і здоров'я, а головне − військового оптимізму. Повертатися сім'ї Шевченка нікуди − свою квартирку вони здали, от і доводиться їм терпіти цього безглуздого діда та його витівки. Щоденні ранкові шикувакння по стійці «струнко!» з високо піднятими підборіддями, вислуховування чергових вимог та завдань, які невтомний на вигадку Шевченко-старший роздає праворуч і ліворуч, роблять життя Шевченко-молодших майже нестерпним.

Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар