Зломовчання

Україна, Хорватія - 2021

Статус Завершений

Формат Серіал

Кількість сезонів 1

Сезон 1, рік 2021, серій 6, ~52-53 хвилин, Телеканал OLL.TV

Рейтинг 0%

Частка 0%

Жанр Детектив

Виробник Drugi PlanBeta FilmUPHub

Режисери-постановники Далібор Матанич

Сценаристи Мар'ян Алчевський

Оператори-постановники Данко Вучинович

Художники-постановники Іво КнезовичЛариса Жилко

Композитори Юра ФерінаПавло Миголевич

Звукорежисери Лука МустачАнатолій Жигалов

Режисери монтажу Ана ШтулінаАнтонія МамічТоміслав Павліч

Художники з костюмів Саня ШелерОлена Рукавішнікова

Художники із гриму Саня РівичМарта Скальська

Режисери Ніно Йосипович

Кастинг директори Тетяна Владзимірська

Продюсери Рита ГребенчіковаВладислав РяшинНебойша ТарабаМіодраґ СилаНадія Гарева-Рехтер

Виконавчі продюсери Євген Шегай

Лінійні продюсери Саня Нікич

Актори 1-го плану Ксенія МішинаҐоран БогданДарко МіласСандра Лончарич

Актори 2-го плану Леон ЛучичЗлатко БуричТіана ЛазовичВіктор СарайкінАндрій ІсаєнкоМійо ЮрішичДарьяна ДонцоваЄлизавета КозловаПетро НіньовськийІрина ОстровськаЛівіо БадурінаГеоргій ПоволоцькийҐоран МарковичАрета ЧурковичФраньо КухарМирослав ЧабраяВолодимир ТінторРада МркшичТетяна Берток-ЗупковичІгор ГнєзділовОлександр МіроновГорна КошіЙона ЗупковичФіліп НолаДін ЛалічТоміслав КостелацАнабела СулічМладен КовачичЛота ЛюбічичМагдалена Живальїч ТадічХана ШьонфельдЗденка ШустичК'яра Моретті СмолчичАльоша ЧеплАнастасія КолесниковаІвіца ЛучичДжордже ДукічВєкослав ЯнковичТеодор ПалмМартіна МандекОльга ЦіцілінськаЛайла Авдич

Рік створення 2021

Країна УкраїнаХорватія

Мова УкраїнськаРосійськаХорватська

Прем’єра в Україні 10 December 2021

Адаптація першого роману «Election Silence» (хорв. «Izborna šutnja»), який входить в трилогію романів-бестселерів Драго Хедла «Slavonian Trilogy». Трилогія заснована на реальних подіях.

Дія відбувається в наші дні в Хорватії та в Україні. Перша дівчинка потонула. Друга померла від передозування наркотиків. Головний підозрюваний у цих смертях зовсім скоро виявляється невинним і... теж мертвим. У той час, як детектив Володимир і репортер Стрибор б'ються над розкриттям цих вбивств в Хорватії, в Києві без вісті пропадає племінниця українського мецената Ольги. Чоловік Ольги, Іван Хорватіч, один з найвпливовіших людей хорватського міста Осієк, береться допомогти розслідуванню. Але несподівано зниклу дівчинку знаходять мертвою. Тільки не в Києві, а в Осієку. І це вже третя дівчинка-жертва. Схоже, що в Хорватії орудує серійний вбивця. Троє наших героїв – Стрибор, Володимир і Ольга – доберуться до істини, але кожен з них заплатить за неї свою високу ціну. Репортеру Стрибору доведеться поступитися власними моральними принципами. Детективу Володимиру, можливо, посадити свою колишню дружину до в'язниці за вбивство. А щасливий і міцний шлюб Ольги виявиться під загрозою через жахливу ​​історію про контрабанду зброї і юних дівчаток в Європу.

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар