Ні кроку назад!

Україна - 2019

Статус Завершений

Формат Серіал

Кількість сезонів 2

Сезон 1, рік 2019, серій 6, ~50 хвилин, Телеканал Інтер
Сезон 2, рік 2020, серій 6, ~51 хвилин, Телеканал Інтер

Рейтинг 0%

Частка 0%

Жанр ДрамаВоєнний

Виробник Інтер Медіа Груп

Режисери-постановники Дмитро СорокінГеоргій Фероренко

Сценаристи Григорій Зеланд

Оператори-постановники Петро Дьяков

Художники-постановники Вадим Шафранський

Композитори Дмитро Матвійчук

Звукорежисери Анатолій БрандорфНаїля Закаряєва

Режисери монтажу Юрій БутькоВолодимир Скородумов

Художники з костюмів Наталія Одінцова

Художники із гриму Олена Бартлова

Режисери Владислав Богуш

Кастинг директори Орина ПетроваТетяна КисельоваТоня Перельман

Продюсери Олександра ВоронінаІрина КурчаковаГанна Безлюдна

Виконавчі продюсери Олексій МарущакВіктор Дроздов

Актори 1-го плану Валентина ПоповаМарія ШукшинаГела МесхіФедір ГуринецьШорена Шонія-РодіоноваСебастьян АнтонОлена Медведєва-МамчурДмитро Пустильник

Актори 2-го плану Дар'я РибакМарина ПіддубнаІнна КолядаЄлизавета ФалейАнастасія ЗюркаловаДіана КузьміноваСвітлана КосолаповаСергій БережкоОлег ТкачовАнатолій ГолубТамара МироноваВолодимир ІвановАнастасія БоброваЄвген КазакевичВіктор МолчанМикола РябичинЮліанна МіхневичТетяна РожавськаТимофій МіщенкоОлександр ТкачонокЄгор СадовськийМаксим ПоніматченкоОлександр ЄфремовОлег ВеберВолодимир ЛісовськийГенріх ГерманКирило НовицькийДенис ПаршинАнатолій ВашуркінАрсеній ВраговЗінаїда ЗубковаОльга КолокольцеваВлада ОльховаВалерій ЗеленськийАндрій МілюхінАндрій НовікБорис ГергаловОлександр ТарасовВасиль КозловОлександра АлексєєваМарина КузнецоваДар'я БарановаАнтоніна ІвановаІнна ДубокОлена БояроваОлена ІгнатенкоТетяна РябінінаОлександр БрухацькийСергій ЧубСергій ЄфремовТамара ВащенкоМаксим КошелєвВалерій РощинськийОлексій ДозморовМикита ОмелінСергій ТіхановАндрій МельниковСергій Власов (II)

Рік створення 2019

Країна Україна

Мова Російська

Прем’єра в Україні 09 May 2019

Головна героїня – Тошка Литкіна – наївна сільська дівчинка, яка щиро любила всіх без винятку людей. Під час ворожого авіанальоту у неї на очах загинуло все село, в тому числі – її мати і молодший брат. Дівчинка дивом вижила, але залишилася круглою сиротою: її батька вбили на фронті в перші дні війни.

Після цієї трагедії життєрадісна простачка Тошка навчилася ненавидіти. Вона вирішила піти на війну, щоб вбити Гітлера і помститися за рідних. Але суворий майор, на прізвище Рай порахував 16-річну дівчину занадто юною, щоб відправляти на фронт.

І тоді Литкіна вирішила довести, що заради своєї мети здатна зробити неможливе, наприклад, зістрибнути з літака без парашута! Сім разів вона вмирала – і стріляли в неї, і розстрілювали, і отрутою труїли, – але живуча і везуча Тошка залишалася неушкодженою і продовжувала здійснювати героїчні подвиги в тилу ворога. Такі, що не кожному герою під силу.

Відчайдушно борючись з німцями, Тошка вела свою власну війну. Війну зі смертю! І в цій війні вона навчилася сильніше любити – і хороших людей. Саме на війні Тошка вперше покохала по-справжньому...


Сезон 2: Ні кроку назад! 2. На лінії фронту


 

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар