Сільський романс

Україна - 2009

Статус Завершений

Немає трейлера

Формат Серіал

Кількість сезонів 1

Сезон 1, рік 2009, серій 4, ~45 хвилин

Рейтинг 0%

Частка 0%

Жанр Мелодрама

Виробник Українська продакшн студія

Режисери-постановники Ганна Гресь

Сценаристи Юрій Тарабанчук

Оператори-постановники Максим Степанов

Художники-постановники Євгенія Лисецька

Композитори Вадим БорисенкоОлександр Цфасман

Звукорежисери Євген Верховинець

Режисери монтажу Вероніка Ареф'єва

Художники з костюмів Юлія Гаврилова

Художники із гриму Ольга Ахтарнія

Режисери Маша Боклан

Оператори Микита Мітьков

Кастинг директори Маша Боклан

Продюсери Ірина ЗаряОлександр Ткаченко (III)

Актори 1-го плану Кирило ЖандаровОлена АросьєваМихайло ЄвлановТимофій ТрибунцевОлександр ДробитькоМайя КузьмішинаДмитро ПерсінОлександр НауменкоОлеся ЖураківськаКирило КашліковОлександр Данильченко

Актори 2-го плану Ірина Калашнікова (Мельник)Тимофій ГудзьАнатолій ЗіновенкоВолодимир ЛиповийОлена ДудичАнтон ХолькінНіна НабокаЮлія ГершанікСвітлана ПрусАндрій АгеєнкоПавло АнтоновичТетяна БолохКирило БельдягаОлександр ВолкогонОлександр Григор'євОлександр ІтигіловІлля КобецькойРодіон ЛавриненкоОлег МодзелевськийВіталій ПоляковАнатолій ПетровОлександра ПоповаВолодимир ПавелкоМарк ПехенькоФедір ПанчукДіана РеменецьСаша ТкачСергій ТимошенкоКсенія ХижнякАртем ЦибаСергій Шейнов

Рік створення 2009

Країна Україна

Мова Російська

Дія розгортається в наш час в російському глухому селі Веселово та невеликому райцентрі. Сільська вчителька початкових класів Катя заручена з депутатом районної ради Андрієм. Дівчина хоче запросити на весілля свою рідну сестру, із якою вони давно не спілкувалися. Але дізнається, що сестра померла, залишивши сиротою семирічного сина Альошу. Сусіди сестри кажуть Каті, що Альошин батько, Вася, поїхав на заробітки. Виявляється, що насправді він добуває термін у в'язниці.
В цей час з'являється новий міліціонер Михайло. Від нього пішла дружина та кинула дочку Вероніку. Між стражем правопорядку і Катею виникають романтичні почуття. Катя забирає племінника до себе. Однак хлопчика недолюблює її наречений. Андрій намагається позбутися від Альоші. Під Новий рік Вася виходить з в'язниці. На сільській гулянці в костюмі Вовка він викрадає сина, якого зовсім не любить. Його переслідує міліціонер Михайло на дивному саморобному автомобілі «Вухогорлоніс» місцевого винахідника Льончика.
Катя не прощає нареченому його ставлення до Альоші. Андрій кається у своїх вчинках і намагається надолужати провину. Але Катя виходить заміж за Михайла. І у них... все добре.

Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар