Кров не вода

Україна - 2009

Статус Завершений

Немає трейлера

Формат Серіал

Кількість сезонів 1

Сезон 1

Рейтинг 0%

Частка 0%

Жанр Мелодрама

Виробник Українська продакшн студія

Режисери-постановники Дмитро Булін

Сценаристи Наталія ПавловськаВалерія Подорожнова

Оператори-постановники Євген Музруков

Художники-постановники Денис Ісаєв

Продюсери Ірина Заря

Актори 1-го плану Карина РазумовськаМарія ГорбаньМарина ДюжеваОльга ВолковаКостянтин Соловйов

Рік створення 2009

Країна Україна

Мова Російська

Аня звикла домагатися всього в житті сама. Багато в чому собі відмовляючи, вона єдина в родині працює, піклується про маму та сестру. Сестра Ані – Маша – повна її протилежність. З дитинства улюблениця батьків, які виконували будь-який каприз, вона звикла отримувати все найкраще і користуватися популярністю у чоловіків.
Маша із легкістю забирає в Ані коханого, Юрія, який насправді цікавиться не Машею або Анею, а московською пропискою. Життя підносить Ані все нові сюрпризи: несподівано з'являється людина, яка оголошує себе справжнім батьком Ані. Тяжко хворий, він з'являється, щоб добитися її вибачення. Радість Ані триває недовго: батько помирає. Спадок, що залишився після нього, не дає родичам Ані спокою, а новоспечений москвич Юрій знову намагається перекинутися від однієї сестри до іншої, розбиваючи серце тепер вже Маші.
Страждання обох сестер змушують замислитися, що краще – всього домагатися самим або отримувати подарунки долі? Аня та Маша самі не можуть відповісти на це питання до самого фіналу картини, кожна мріє помінятися із сестрою місцями. У глядачів же з'явиться можливість порівняти та переконатися – головне бути в мирі та гармонії з самим собою, не намагаючись нікому догодити.

Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар