Дорога додому

Україна - 2019

Статус Завершений

Немає трейлера

Формат Серіал

Кількість сезонів 1

Сезон 1, рік 2019, серій 8, ~45 хвилин, Телеканал Україна

Рейтинг 0%

Частка 0%

Жанр Мелодрама

Виробник Українська продакшн студія

Режисери-постановники Павло Тупік

Сценаристи Алла Сніцар

Оператори-постановники Максим Гуцу

Художники-постановники Олена Остапенко

Композитори Роман Дудчик

Продюсери Ірина ЗаряВікторія КорогодНаталія СтрибукЄвген ЛященкоІрина Чемеріс

Актори 1-го плану Олександр СоколовськийАнна СирбуАнастасія ЄвграфоваБорислав БорисенкоІнна Мірошниченко

Рік створення 2019

Країна Україна

Прем’єра в Україні 11 February 2019

У розмірене життя лікаря-кардіолога Антона Калініна вривається дівчина на ім'я Аліса. Вона каже, що працює стриптизеркою в клубі і благає врятувати її від переслідування бандитів, які були надіслані одним з клієнтів. Той звинувачує Алісу в крадіжці величезних грошей, яких вона не брала. Аліса впевнена, що її вб'ють, тому Антон вирішує їй допомогти – відвозить її зі столиці в маленьке провінційне містечко, в якому виріс і де живуть його батьки. Але вже в перші, проведені разом хвилини, Антон шкодує про своє рішення. Зухвала Аліса не визнає правил, особливо, якщо ті обмежують свободу особистості. Їй плювати на громадську думку, вона гостра на язик і норовлива. Антон і Аліса весь час сваряться. Алісу неприємно дивує, з якою легкістю Антон вішає ярлики, вважаючи, що стриптиз – це клеймо, і стриптизерка апріорі не може бути порядною дівчиною.

Щоб досадити Антону, Аліса називає себе його нареченою, шокуючи родичів своїм зовнішнім виглядом і поведінкою. Однак з часом їхнє відношення до неї стає іншим. Вони бачать, що Аліса – дівчина щира, відкрита, яка вміє співпереживати. Вона повністю змінює життя сім'ї Калініних, допомагає сестрам Антона стати внутрішньо вільними, проявити свої таланти, розібратися в заплутаних відносинах з чоловіками. Після багаторічної сварки вона мирить Антона з батьком, і об'єднує сім'ю.

Єдина людина, з якою Алісі так і не вдається знайти спільну мову – це Антон. Він не вірить їй і його підозри, врешті-решт, виправдовуються – Антон виявляє сумку з вкраденими у клієнта грошима. З'ясовується, що Аліса зовсім не та, за кого себе видає. Вона розповідає правду, яка вражає Антона. Тим часом на Алісу починається справжнє полювання, і вся сім'я Калініних стає на її захист...

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар