Червоні перли кохання

81 хвилин - Росія, Україна - 2007

Статус Завершений

Рейтинг

Кінокритиків: 0, Глядачів: 0

Формат Фільм

Категорія Повнометражний ігровий

Жанр ДрамаМелодрама

Виробник ФільмокомАврора ПродакшнAll Film

Дистриб’ютор Aurora Films

Режисери-постановники Андрес Пуустусмаа

Сценаристи Етері ЧаландзіяКатерина АнтиповаОльга Столповська

Оператори-постановники Тімо Салмінен

Художники-постановники Олексій ЛевченкоКатерина Михайловська-Боскі

Композитори Олег Бєлов (II)

Звукорежисери Ірина Щепочкіна

Режисери монтажу Шакір Загідуллін

Художники з костюмів Катерина Михайловська-БоскіОлександра Тимофєєва

Художники із гриму Айгуль Хабірова

Продюсери Олена ЯцураОлег Степаненко

Креативні продюсери Алла Плоткіна

Лінійні продюсери Ірина КожемаОльга Тумасова

Актори 1-го плану Оксана ФандераЄвген ЦигановІгор ЯцкоНаталія СурковаЮрій СтепановНаталія Муріна-ПуустусмааПетро ВолконськийІрина РахмановаДмитро БобровОлексій ВертинськийГеоргій ДроздЄвген ГанелінКаміль ТукаєвОлег ДрачЛюдмила СмородінаКирило КяроГайтана-Лурдес Ессамі (Гайтана)

Актори 2-го плану Александер ПуустусмааСоломія ПоплавськаАліса ТроянБорис ТодосієнкоВолодимир ЧигляєвМихайло ЖонінВіталій ЛінецькийВладислав МамчурІгор ГнєзділовДмитро СуржиковЛеся СамаєваСвітлана ПрусГанна ЛевченкоТетяна КомароваЛеонід КрастМара КейтаБорис МазурАльона ЧирваМарія РемезеваАнна ЛісевичМаксим ТруханюкКатерина КовальчукОксана ШепельВадим СамборНаталія ПотоцькаМикола МакушенкоЛариса СергеєваСергій МолотковичОлександр ДикийОльга МайдебураЕвеліна ЮковаНаталія КардашНазар МайбородаСвітлана ВеденєєваОксана КозловаДмитро БазайОлександр Новосьолов

Рік створення 2007

Країна РосіяУкраїна

Мова Російська

Прем’єра в Україні 08 May 2008

Прокат в Україні з 08 May 2008

Марія – молода особа, яка живе в розкоші і пропалює життя завдяки вдалому шлюбові за розрахунком. Її чоловік Федір – успішний бізнесмен, який віддає чи не всі свої сили бізнесу. У пари немає дітей, і за порадою секретарки Марія звертається за допомогою до бурятського шамана. Шаман дає головній героїні талісман з нібито «червоних перлів», щоб привернути до неї кохання. Талісман привертає до Марії молодого мотогонщика Григорія. З ним у неї стається бурхливий роман, в який вона занурюється з головою.

Пристрасть і вогонь поглинають героїв. Вони буквально сліпі у своїй любові. Життя Марії вперше набуває сенсу. Однак, слід бути обережнішим зі своїми бажаннями. Марія щаслива, вона вагітніє і хоче піти від чоловіка. Але щось пішло не так, і «червоні перли» дали не той ефект, який очікувала героїня. Вона втрачає Григорія і здобуває дитину.

Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар