Рахувати до десяти

105 хвилин - Україна, Норвегія - 2021

Статус На стадії зйомок

Рік створення 2021

Країна УкраїнаНорвегія

Мова Українська

Бюджет ₴ 51 000 000

Максу Шефарду 32 роки, він працює психотерапевтом у приватній клініці сенсорної терапії, що поєднує у собі традиційні і нетрадиційні методики лікування. Макс незвичний терапевт, бо сам має синдром Аспергера.
Власне ідея відправити його на факультет психології належить його вітчиму Яну, головному лікарю клініки. Ян вважає синдром хворобою і за його теорією така освіта мала б допомогти Максу краще адаптуватись до суспільних стандартів і позбавити зайвої уваги не надто толерантної частини людства.
Макс виявляється насправді талановитим психотерапевтом і допомагає дійсно хворим людям. Але більшість пацієнтів клініки, на думку Макса – симулянти, що приходять розважатися.
Вітчим Ян роками привчав Макса до мімікрії під звичайну людину. Раптом він вмирає від серцевого нападу і тепер наш герой втрачає ментора і крок за кроком починає робити все те, що йому забороняв Ян.
Алкоголь, наркотики, безладний секс, секс з пацієнтами, алкоголь на робочому місці. Здавалось б, що така поведінка ні до чого хорошого не доведе, але пройшовши за кілька місяців все, що мало статус табу раніше, Макс стає самим собою.

Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар