Ірина Бікман

Акторка 2-го плану (2) Художниця з костюмів (16)

  • СтатьЖінка
  • Вік48 років
  • Дата народження04 січня 1974
  • Місце народженняКиїв
  • Країна народженняУкраїна
Освіта

Середня школа №194 м.Київ. (1981-1991рр)

Київський Технікум Легкої Промисловості (1991-1995рр)

За спеціальністю технолог швейного виробництва.

 

Біографія

СТБНародилася в місті Київ.

Працюю в кіноіндустрії з 2002 року як художник по костюмам. 

Працювала стилістом на телеканалах Інтер та СТБ.

Фільмографія: 

1. 2002 р.- Один за всіх. 2 серії. Художник. Реж. А. Березань

2. 2004 р.- Алі Баба та 40 розбійників. Асистент худ. по кост. Реж. В. Придувалов

3. 2005 р.- Весела хата. 12 серій. Художник. Реж. Андрієнко

4. 2006 р.- Метро. Ас. худ. по кост. Реж. В. Придувалов

5. 2006 рю- Життя Вєрки Сердючки. Ас. по костюмам. Реж. С. Горов

6. 2006-2007 рр.- Владика Андрій. повний метр. Ас. по костюмам. Реж. О. Янчук

7. 2007 р.- Антиснайпер. 4 серії. Художник. Реж. А. Березань

8. 2007 р.- Скажений листопад. 2 серії. Художниу. реж. Р. Шома

9. 2008 р.- День залежності. 2 серії. Художник. Реж. С. Альошечкін

10. 2008 р. - Викрадення богині. 8 серій. Художник. Реж. А. Березань

11. 2008 р.-Червона шапочка. Ас. худ. по косюмам. Реж. С. Горов

12. 2009-2011 рр. - Острів непотрібних людей. 24 серії. Художник. Реж. Е. Парі. Премія Телетріумф за кращий серіал 2012року.

13.2011р.-Байки Мітяя. 24 серії. Художник. Реж. А. Кірющенко. Премія Телетріумф за кращий ситком 2012 року.

14. 2012р.-Разом назавжди.4 серії. Художник. Реж. А. Березань

15. 2012-2017 рр. Стиліст на телеканалі СТБ

16. 2018 р.- Дочки- матері. 24 серії. Художник. Реж. І. Забара

17. 2019 р.- Втрачені спогади. 4 серії. Художник. Реж. Р. Барабаш

18. 2019 р.- Вільні гроші. Вебсеріал. 7 серій. Другий худ. Реж. І. Петрікей