Олег Романченко

Актор 1-го плану (0) Актор 2-го плану (14)

  • СтатьЧоловік
  • Вік34 роки
  • Дата народження28 серпня 1988
  • Місце народженням.Полтава
  • Країна народженняУкраїна
Освіта

В 2010г. закінчив КНУТКіТ ім. Карпенко-Карого за спеціальністю - актор театру і кіно (курс Зимня В.І.).

Музична школа по класу (баян).

Біографія

Актор театру та кіно.

Раніше працював в « Малий драматичний театр »

Зараз працюю в « Київському Театрі оригинальної Комедії ».

Ролі в театральних виставах:

«Вій» (роль-Козак) «Сто тисяч» (роль-Копач) «Сон» (роль-Т.Шевченко) «В Києві на Подолі» (роль-Міліціонер) «Мартин Боруля» (роль-Омелько), «Сто тисяч» (роль-Невідомий) ...

Фільмографія:

2019 - Новенька - (Інвестор)

2019 - Одна брехня на двох - Епізод (Диктор)

2019 – Виходьте без дзвінка(2сезон) - (Влад)

2019 – Жіночий лікар(4сезон) – (Олег)

2019 –  Пристрасті по Зінаїді – (Андрій-Інформатор)

2019 – Пошта – (Помічник слідчого)

2019 – Королі палат – (Пацієнт)

2018 – Дочки-матері – (Віктор)

2018 – Черговий Лікар(5сезон) – (Помічник слідчого)

2018 – Наталка+Марк – Епізод

2018 – Лікар Ковальчук(2сезон) – (Олег)

2018 – Дефективи – Епізод

2018 – Виходьте без здвінка(1сезон) – Расказов

2017 – Той, хто не спить – (Меркулов)

2017 – Коли ми вдома – (Співробітник)

2017 – Жизнь на грани – Евгеній

2017 – Реальная містика(5сезон) – (Юрій)

2017 – Агенти справедливості – (Дмитро Фролюк)

2017 – Супер Копи – (Взяточник)

2017 – Черговий лікар(4сезон) – (Денис)

2016 – (пілот) П'яна історія – (Юрий Гагарін)

2016 – Спасателі – Епізод

2015 – Відділ44 – (Игорь Дутчак)

2015 – Клініка – (Єгор)

2013 - док.кино Точка пересчета - Серб

2011 - Мухтар - Эпизод (прохожий)