Максим Булгаков

Актор 1-го плану (0) Актор 2-го плану (8)

  • СтатьЧоловік
  • Вік42 років
  • Дата народження26 February 1982
  • Місце народженняСуми
  • Країна народженняУкраїна
Освіта

Київський Національний Університет Театру, Кіно та Телебачення 

ім. І. К. Карпенко-Карого.

Актор, режисер

Майстер курсу -  К.М. Дубінін

Біографія

Народився 26 лютого 1982 року в місті Суми. Мати - Булгакова Лариса Миколаївна, батько - Булгаков Олександр Сергійович.
У 2009 році на сцені Національної оперети України поставив Танцювально-пластичне шоу "Танго життя" (автор ідеї, балетмейстер-постановник, співавтор лібрето і виконавець головної ролі). Вистава в репертуарі театру по сьогоднішній день.
Автор і виконавець головної ролі в моновиставі "Мій Маяковський", прем'єра якого відбулася в грудні 2014 року в філії Національної оперети України - Центрі ім. Івана Козловського.
Балетмейстер-постановник першої в Україні рок-опери "Біла ворона" (Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр).
У 2007 році взяв участь в популярному телешоу "Танці з зірками-2" як партнер відомої телеведучої Сніжани Єгорової.
Один з переможців Міжнародних конкурсів-лабораторій 2016 року, які пройшли з 7 по 11 вересня в Національній опереті України для молодих режисерів, з комедією-гротеском В.-А. Моцарта "Бастьєн і Бастьена". За результатами конкурсу п'єса буде включена в репертуар наступного театрального сезону Національної оперети України.
Режисер і балетмейстер мюзиклу "Моя леді" в Сумському академічному театрі драми і музичної комедії ім. М. С. Щепкіна. Прем'єра відбулася 20 жовтня 2016 р
Нагороджений Почесною грамотою від Кабінету Міністрів України за високий професіоналізм, а також особистий внесок у розвиток театрального мистецтва в Україні.