Богдан Басенко

Актор 1-го плану (1) Актор 2-го плану (7)

  • СтатьЧоловік
  • Вік28 років
  • Дата народження20 July 1995
  • Місце народженняКиїв
  • Країна народженняУкраїна
Освіта

Навчався у кіношколі Ukrainian Film School при кіностудії film.ua, рік у чорному квадраті. Також різного роду курси на тренінги. 

Біографія

Доброго дня! Мене звати Богдан Басенко.

Більше 5 років знімаюся в серіалах, короткометражних фільмах, рекламах, в модельних та інших проектах.
 Навчався в кіношколі Ukrainian Film School на актора, мистецтву імпровізації в театр-студії імпровізації Чорний Квадрат, на акторських курсах Elven Star, на курсах при театрі «Образ».  Грав в англомовному театрі ProEnglish theatre, в театрі Єсіних у виставі EQUUS, а також у театрі Майстерня Емоцій, де грав спектаклі для дітей і підлітків.  Співаю, граю на гітарі, виступав з оркестром гітаристів України в Будапешт Арені в проекті Palladio Orchestra.  Навчався в КСЛІ і займався професійно волейболом, зараз це як хобі, займаюся і іншими видами спорту.
 Маю досвід роботи з дітьми в дитячому / підлітковому таборі Ух-ти Camp протягом 3-х тижнів, де відразу отримав кращого тренера (що там називають «Зірка Зміни») по роботі зі своєю командою дітей.
 Нещодавно закінчив курс англійської мови Advanced.  Вчуся далі і також розвиваюся в сфері public speaking & motivation.  Відвідую майстер-класи з акторської майстерності та інші.