Сніжана Гусаревич

Авторка фільму (1) Режисерка-постановниця (7) Сценаристка (3)

  • СтатьЖінка
  • Вік36 років
  • Дата народження04 July 1987
Освіта

2007/20011 - КНУКіМ, спеціальність: зв’язки з громадськістю, бакалавр. 
2013/2017 році - Київський національний університет театру, кіно та телебачення ім. І.К. Карпенка-Карого, майстерня "Перспектива", спеціальність: режисер телебачення. 

Біографія

У 2013 році вступила до Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого на майстерню «Перспектива» за спеціальністю «Режисер телебачення». 
У 2014 році, під час Революції Гідності, вона зняла свій перший документальний фільм «Незламний» про козака Михайла Гаврилюка, над яким знущався підрозділ «Беркут». 
Авторка ідеї та режисерка перформансу художньої виставки, присвяченої Героям Небесної Сотні — «Прогулянка душі». Авторка документального повнометражного фільму «Not Alone», який здобув Спеціальну відзнаку журі IV Кінофестиваля Kharkiv MeetDocs у Національному конкурсі. Режисерка та сценаристка короткометражної стрічки про булінг «Сіль для моря» (2020), яка тільки розпочала своє фестивальне життя. Авторка їдеї кіно-мистецького воркшопу та режисерка документального фільму «Зірки на Землі» - це фільм-спостереження за творчим процесом групи дітей, які створюють власну казку під час проведення 15 денного інклюзивного кіно-мистецького воркшопу у реабілітаційному  центрi «Джерело».