Евгенія Яцута

Виконавча продюсерка (1) Продюсерка (2)

  • СтатьЖінка
  • Вік41 років
  • Дата народження27 June 1982
  • Місце народженняКиїв
  • Країна народженняУкраїна
Освіта

КНУ імені Тараса Шевченка Факультет соціології та психології. Бакалавр психології.Магістр психології.Соціологічні та психологічні дослідження та тренінги, психоаналітичні тренінги, маркетинг, управління персоналом 1999/2004 

Київські державні лінгвістичні курси «Інтерлінгва» Курс Оксфордської школи англійської мови. Закінчила з відзнакою.  1994/1998

Біографія

Євгенія Яцута - співласниця, директорка та виконавча продюсерка компанії Radioaktivefilm. За 20 років діяльності у портфоліо Radioaktivefilm тисячі рекламних проектів, сотні музичних відео та десятки документальних та художніх фільмів.

За 15  років у кіновиробництві Євгенія пройшла шлях від асистента продюсера до співвласника бізнесу, а компанія - від піонера українського кіновиробництва до 18 Канських Левів та всесвітнього визнання як “Найкращий сервісний продакшен світу”.

Тільки за останні кілька років Radioaktivefilm сприяв виробництву таких фільмів і телесеріалів, як: «Смерть Сталіна» Армандо Yanucci, який був названий кращою європейською комедією 2017 року Європейської кіноакадемії; міні-серіал HBO«Чорнобиль», який отримав 19 номінацій та завоював 10 нагород цього року на «Еммі», провідній американській телевізійній нагороді, що щорічно вручається Американською телевізійною академією; і найуспішніший французький телевізійний серіал останніх років, "Le Bureau des Légendes" від Canal +.

Радіоактивний фільм також має два незалежні художні фільми, що спільно продюсеровані з Великобританією та США. Все це без урахування десятків відеороликів, знятих для міжнародних рекламних кампаній та музичних роликів для артистів та колективів, відомих у всьому світі.