Анастасія Євченко

Драматургиня (0) Продюсерка (1) Режисерка-постановниця (1) Сценаристка (1)

  • СтатьЖінка
  • Вік26 років
  • Дата народження16 September 1997
  • Країна народженняУкраїна
Біографія

Анастасія Євченко - український режисер, сценарист, продюсер театру і кіно, акторка. Її мета - створити змістовні, інноваційні та вражаючі мистецькі проєкти, які одночасно кидають виклик та надихають глядачів.

Першою професійною роботою Анастасії є сюрреалістичний короткометражний фільм «Якщо було завтра» (2019).

Анастасія навчається в New York University (2016 р. - по теперішній час), де здобуває основний диплом Drama BFA та два додаткові дипломи з продюсування та кіно. Вона була режисером декількох театральних постановок за мотивами таких творів, як «Землетрус у Лондоні» (2017), “Парфумер: історія одного вбивці” (2017), «Макбет» (2017), «Лісова пісня» (2018), «Привіт, Далі!» (2018).

У 2016 році закінчила Міжнародний коледж Beau Soleil Alpin College International (Швейцарія), отримавши Bilingual Diploma of the International Baccalaureate. Під час свого перебування у коледжі, Анастасія виступила автором ідеї, сценаристом, дизайнером, режисером та акторкою мюзиклу «Старі нові пісні» (2015).

Анастасія брала участь в інтенсивній акторській програмі Інституту театру та кіно Лі Страсберга в Нью-Йорку (2018). Вона була учасницею робочих семінарів, які проводили «Frantic Assembly» та режисер Уільям Керлі у рамках симпозіуму ISTA IB (2015), відвідувала Інтенсивну Акторську Програму в The University of Southern California (2015).

Анастасія Євченко брала участь в унікальній програмі “Global Orchestra” (2015), яка зібрала 80 молодих музикантів та співаків з усього світу для виступу у Центрі класичної музики The DiMenna Center у Нью-Йорку.

Анастасія є лауреаткою Національної премії «Людина року 2006» у номінації «Юний талант року» (Україна). Має титул «Маленька принцеса світу 2006».