Василь Чернявський

Актор 1-го плану (0) Актор 2-го плану (3) Актор дубляжу (0) Ведучий (0) Диктор (0) Драматург (0) Композитор (1) Музикант (0) Сценарист (0) Телеведучий (0)

  • СтатьЧоловік
  • Вік39 років
  • Дата народження08 March 1985
  • Місце народженняПолоцьк
  • Країна народженняБілорусь
Освіта

Київський університет театру, кіно і ТБ ім. І. К. Карпенка-Карого, факультет драматургії кіно і ТБ, 2009

Криворізьке музичне училище, фортепіанний відділ, 2004 

Біографія

Народився 8 березня 1985 року у місті Полоцьк, Білорусь. Перше вимовлене слово – жаба.

2000 року завершив 9 класів Інгулецької гуманітарно-естетичної гімназії, а 2004 – Криворізьке музичне училище, фортепіанний відділ. За роки навчання створив музичний гурт «Baziband», співав у церковному хорі, друкувався у місцевому альманасі «Саксагань», займався у театральній студії «Данко».  

2009 року закінчив Київський національний університет театру, кіно і ТБ ім. І. К. Карпенка-Карого, факультет драматургії кіно і ТБ, майстерня Богдана Жолдака, магістр. Паралельно знімався у кіно, брав участь у телевізійних і радіопрограмах, а також музичних і поетичних фестивалях. Працював редактором видавництва листівок «Ластівка», ведучим, актором і сценаристом ЦСД «Дивосвіт», копірайтером «Future mobile», відповідальним редактором та автором журналу для дітей «Стежка». Писав музику до реклами і кіно.

З 2009 по 2010 – помічник завліта та редактор сайту Театру на Подолі, кореспондент газети «Суфлер».

З 2010 по 2011 – кореспондент газети «Пульс» (Кривий Ріг), артист Криворізького академічного театру музично-пластичних мистецтв «Академія руху». Писав статті для газети «Телевидение. Радио» (Санкт-Петербург). Разом з композитором Анатолієм Тарасюком створив музичну казку «Дюймовочка».

З 2012 по 2015 – адміністратор зі зв’язків з громадськістю Київської академічної майстерні театрального мистецтва «Сузір’я», актор Київського шоу-театру «Мультизірки». Автор музично-театральних проектів «ПРО-ПО-ПО: Прозаїчні вечори по понеділках», «Музорубка/Музобійка» і Театр автора. В 2013 вийшла друком моя перша книжка «Ловець слів».  

З 2015 до сьогодні – журналіст і ведучий «ITV». Автор і ведучий проектів «Топ-ляп», «Голодний дегустатор», «Репортаж-шарж» і «Експерти з народу». Знімався у серіалах «Звонар», «Ментівські війни. Харків», «Пес», «Черговий лікар», «Вещдок» та інших. Створив Театр одного казкаря. В 2016 році вийшла моя друга книжка «Пляжний доглядач», а в 2019 – третя «Дивні казки і Драматичні комікси». Гастролював з сольним музичним проектом Вася ЧЕ та презентаціями книжок Україною. З’являвся на обласних телеканалах.

 

Проекти

    З цією професією ще немає проектів

    З цією професією ще немає проектів

    З цією професією ще немає проектів

    З цією професією ще немає проектів

    З цією професією ще немає проектів

    З цією професією ще немає проектів

    З цією професією ще немає проектів

    З цією професією ще немає проектів