Михаль Маргуліс

Продюсер (8)

  • СтатьЧоловік
  • Вік63 років
  • Дата народження09 April 1961
  • Місце народженняКиїв
  • Країна народженняУкраїна
Освіта

Випускник Київського національного університету будівництва і архітектури, пізніше Київського національного університету культури та мистецтв зі спеціальності «Режисер театру». Підвищував кваліфікацію у бізнес-школах Німеччини, Ірландії та Швейцарії. Працював режисером у театрах Києва (Україна), Алма-Ати (Казахстан), Ашхабаду та Мари (Туркменістан) (1986-1988). З 1999 працював консультантом у сфері бізнесу у великих світових компаніях (Німеччина, Швейцарія, Швеція, США).

Біографія

Український продюсер, інтрапренер. Народився у місті Київ.

З 2004 року – продюсер та менеджер українських брендів «Капітошка» та «Петрик П'яточкин» разом з їхньою авторкою Наталею Гузєєвою.

2015 – став співзасновником та генеральним продюсером Studio KAPI (анімаційної студії).

З 2017 – продюсер мультфільму "23 образи Петрика П'яточкина", основою якого стала однойменна книга Наталі Гузєєвої. Виробництвом проєкту займається Studio KAPI. Фестивальний реліз фільму запланований на третій квартал 2022 року.

2018 – проєкт "23 образи Петрика П'яточкина" виграв пітчинг Ukranian Film Found.

Є продюсером мультфільмів «Лабра Кадабра», «Дівчинка і Дракон», «Тигр блукає поруч», «Місто щасливих хлопчиків», «Мишко та Місячна Дзвінка», які перебувають у виробництві.