Наталія Кірш

Акторка 2-го плану (6) Сценаристка (0)

  • СтатьЖінка
  • Вік69 років
  • Дата народження19 October 1954
  • Місце народженняКиїв
  • Країна народженняУкраїна
Освіта

Освіта вища музична: Київська державна консерваторія. Фах: фортепіано. Рік закінчення: 1979.

Біографія

Я, Кірш Наталія Євгенівна, народилась 19 жовтня 1954 року в Києві в сім'ї службовців. 

В 1962 році вступила до Київської середньої спеціальної музичної школи ім. Лисенка і у 1974  році успішно закінчила її. Того ж року вступила до Київської державної консерваторії на фортепіанний факультет і в 1979 році успішно закінчила її. 

З 1972 року викладаю фортепіано в різних учбових закладах. З 1979 року і по сьогодні працюю в Київській Дитячії музичній школі №22 на посаді викладач-концертмейстер. Також я є режисером-постановником в дитячому музичному театрі "Пташечки".

Одночасно впродовж життя набула досвіду ведення урочистих подій (стаж біля 20-ти років).

Також останні 15 років активно приймаю участь у різноманітних кіно і теле пректах у якості акторки: "Сімейні мелодрами", "Мухтар", "Судові справи", "Історія одного злочину" і таке інше. В цих проектах в мене були головні ролі, ролі другого плану і епізоди.

Також я є автором кількох пісень, які неодноразово виконувала на різних святах і подіях: День Києва, День Чорнобильської трагедії тощо.

Одружена. Маю двох дорослих дітей і трьох онуків.

Зараз в моєму творчому літературному доробку готовий сценарій повнометражного кінофільму "Тамада" (драма), готовий сценарій короткометражного фільму "Інвалід" (драма) і пїєси "Люба матуся" (драма).