Моіноддін Джалалі

Виконавчий продюсер (1) Візуальний ефект (1) Звукорежисер (3) Оператор-постановник (13) Продюсер (8) Режисер монтажу (4) Режисер-постановник (2) Сценарист (2)

  • СтатьЧоловік
  • Вік38 років
  • Дата народження03 April 1986
  • Місце народженняІсфаган
  • Країна народженняІран
Освіта

2009-2014 Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого, Інститут екранних мистецтв, майстерня кіно- телеоператорства Юрія Федорова (спеціаліст) 

Біографія

Народився в 1986 році в м. Ісфаган, Ісламська Республіка Іран, постійно проживає в Україні. Член союзу кінооператорів (ІР Іран). Був відзначений нагородами за кращу операторську роботу. В 2014 році закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого, Інститут екранних мистецтв, майстерня кіно- телеоператорства Юрія Федорова. Співпродюсер короткометражного фільму “Після” (реж. Ганна Джалалі), котрий був представлений на міжнародних фестивалях та став переможцем деяких з них. В 2018 році його фотопроект брав участь в Міжнародній бієнале сучасного мистецтва в Ташкенті (Узбекистан). В 2020 році став співпродюсером короткометражного фільму “Інтерв’ю”, котрий був відібраний до конкурсної програми декількох міжнародних фестивалей. В 2020 році його проект "До біса дивовижне життя" був відібраний до участі у воркшопі та пітчингу Avanca Pitch Sessions у Португалії (24-й Міжнародний кінофестиваль AVANCA). Того ж року брав участь у воркшопі “Київська школа молодих продюсерів - Кyiv Meeting Place” у Києві (Україна), де працював над своїм дебютним повнометражним кінопроектом “Тінь звіра” (міжнародна назва “The Echo of the Leopard”). В 2021 закінчив роботу над фільмом “До біса дивовижне життя”. 

Проекти