Андрій Сенчук

Актор 1-го плану (0) Актор 2-го плану (1) Викладач акторської майстерності (0) Драматург (0)

  • СтатьЧоловік
  • Вік50 років
  • Дата народження08 March 1974
  • Країна народженняУкраїна
Освіта

·        2000 — 2005 рр. - Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І.К.Карпенка-Карого. Факультет театрального мистецтва. Спеціальність: режисер драматичного театру. ·      

  1991 — 1996 рр. -  Національний педагогічний університет ім. М.П.Драгоманова. Філологічний    факультет. Спеціальність:  вчитель  російської мови та  літератури.                                   

Біографія

В 10 -11 класах школи грав у театральній студії. Потім здобув фах вчителя-філолога, працював у школі, грав у аматорському театрі, служив у війську (там -співав у полковій рок-групі), закінчив КНУТКіТ ім. Карпенка-Карого (режисер драматичного театру), здійснив кілька постановок у професійних театрах, керував аматорським театром "Інкунабула" Київського Палацу дітей та юнацтва. Там поставив з десяток вистав, дві з яких - за власними п'єсами. Потім працював режисером в Іванофранківському театрі, дитячих театральних студіях Києва, Акторській майстерні "Грець!". З 218 року викладаю акторську майстерність в КНУТКіТ ім. Карпенка-Карого. Маю невеликий театральний акторський досвід (кілька ролей у власних виставах та роботах колег). Кінодосвіду не маю (масовка в студентські роки). 

Проекти

    З цією професією ще немає проектів

    З цією професією ще немає проектів

    З цією професією ще немає проектів