Початок промо нового проєкту "РЕЖИСЕРСЬКИЙ ТРЕНІНГ авторський навчальний курс Романа Барабаша для дітей та підлітків"

13 September 2024

В середині вересня виходить авторський навчальний курс Романа Барабаша "Режисерський тренінг", який дає можливість дітям та підліткам наблизитись до опанування акторського фаху.

Цей курс розміщено на YouTube-каналі, де він буде доступний до перегляду. Крім того, окремі епізоди буде розміщено на особистій сторінці Романа Барабаша на DzygaMDB.

Кожен з десяти випусків курсу присвячено окремій темі з підготовки до проведення кастингу та участі у зйомках. Завдяки "Режисерському тренінгу" усі бажаючи мають змогу отримати корисну інформацію, що ґрунтується на багаторічному режисерському досвіді, навчаться максимально розкривати свій творчий акторський потенціал на пробах та знімальних майданчиках.

Проєкт створено за підтримки Українського культурного фонду*.

 *Український культурний фонд державна установа, створена у 2017 році, на підставі відповідного Закону України, з метою сприяння розвитку національної культури та мистецтва в державі, забезпечення сприятливих умов для розвитку інтелектуального та духовного потенціалу особистості і суспільства, широкого доступу громадян до національного культурного надбання, підтримки культурного розмаїття та інтеграції української культури у світовий культурний простір. Діяльність фонду, згідно чинного законодавства, спрямовується та координується Міністерством культури України. Підтримка проектів Українським культурним фондом здійснюється на конкурсних засадах.

Читайте також
Оголошені лауреати сьомої Національної премії кінокритиків «Кіноколо»
18 жовтня 2024
У Києві відбулись церемонії вручення VI, VII та VІІІ Національної кінопремії «Золота дзига»
12 вересня 2024