Дорога нікуди

75 хвилин - Україна - 1992

Статус Завершений

Немає трейлера

Формат Фільм

Категорія Повнометражний ігровий

Жанр Пригоди

Виробник Кіностудія імені Олександра Довженка

Режисери-постановники Олександр Муратов

Сценаристи Олександр МуратовВікторія Муратова

Оператори-постановники Олександр Москаленко (II)Віктор Політов

Художники-постановники Інна Биченкова

Композитори Богдана Неболюбова

Звукорежисери Віктор Брюнчугін

Режисери монтажу Єлизавета Рибак

Художники з костюмів Ірина ТарановаВалерія Журавльова

Художники із гриму Ганна Лукашенко

Актори 1-го плану Павло Іванько-ГельбоДмитро МиргородськийЕдуард МитницькийВолодимир ПетровКатерина СтриженоваТетяна ГрандовськаГедемінас СторпірштісСергій КржечковськийВіктор КоломієцьВалентина СалтовськаНаталія ОсипенкоІгор АфанасьєвАнум Дорхусо АдотейІгор СлободськийГригорій ЧапкісВалерій ТитовЯків СиротенкоБорис Лук'янов

Рік створення 1992

Країна Україна

Мова Російська

За однойменним романом Олександра Гріна.

Сирота Тіррей Давенант працює офіціантом в кафе «Відраза», власником якого є Адам Кішлот. Одного разу сюди заходять дочки філантропа Урбана Футроза Роен і Еллі. До них звертається збирач вуличного фольклору Орт Галеран, який просить дівчат влаштувати долю хлопчика, за що Футроз з ентузіазмом береться. Однак, несподівано з’являється батько Тіррея п’яничка Франк. Волоцюга обманом замикає сина, а сам йде вимагати грошей у багатія. Футроз припиняє спілкуватися з хлопчиком.

Тіррей змушений повернутися на колишнє місце роботи. Сюди приїжджає син губернатора Георг Ван-Коннет зі своїми дружками і коханкою. Найближчим часом він збирається одружитися на Роен Футроз, однак при відвідувачах дуже цинічно відгукується про свій шлюб. Тіррей викликає мерзотника на дуель, але той насміхається з. Тоді за честь дівчини заступається Орт Галеран, який має великий досвід у поєдинках. Оскільки дуель, а головне, її привід може засмутити шлюб Ван-Коннета, син губернатора звертається до якогось Сногдена, який підкидає письменнику контрабанду.

Тіррея і Орта заарештовують і ведуть до в’язниці. Тут вони зустрічають Франка Давенанта та його приятеля. Орт пропонує наступний план – вони обмінюються з волоцюгами одягом, і вночі їх випускають. Письменник і юнак намагаються поплисти на човні з Покета, проте по них відкривають вогонь з гармат. Давенант гине, а Галеран врятовується і приходить на вечір до Футроза, де звинувачує Ван-Коннета в смерті Тіррея. Роен розриває заручини.

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар