Без Пор No

87 хвилин - Україна, Росія - 2010

Статус Завершений

Формат Фільм

Категорія Повнометражний ігровий

Жанр ДрамаЕротика

Виробник Перше кінопартнерство2ПЛАН2

Режисери-постановники Олександр Шапіро

Сценаристи Георгій ГоловенкінРаміль Ямалєєв

Оператори-постановники Борис Литовченко

Художники-постановники Андрій Зелінський

Композитори Мирослав Кувалдін

Звукорежисери Карим Фадл НасерОлександр Туркунов

Режисери монтажу Олександр Шейн (молодший)Девід Шуфутинський

Художники з костюмів Юлія Клеом

Художники із гриму Олена Сидоренко

Режисери Стас ДовжикДмитро Непочатов

Продюсери Гія ЛордкіпанідзеВіктор ТакновОлександр Шейн

Виконавчі продюсери Філіп ПастуховІлларіон Смирнов

Лінійні продюсери Олександр Тютюнник

Актори 1-го плану Антон КомяховОлексій ГорбуновВіталій Лінецький

Актори 2-го плану Євген МомотОльга СумськаЄвген КупоносовАліна ДіановаМирослав КувалдінЯна ГоршковськаОлена НакуєваОсінда МартичТетяна ГрищукОлена КохОлександра НаумоваОлег ТанцураБорис ЛитовченкоОлександр Горбунов

Рік створення 2010

Країна УкраїнаРосія

Мова Російська

Прокат в світі з 01 February 2010

Замість того, щоби заздрити успіху інших, Макс знаходить свою власну «відмичку» у світ великих грошей, красивих жестів і необмеженої свободи. Макс знімає порно. Чесне, підліткове порно за «дорослі гроші». Виходить досить непогано, адже персонажі його «Живого кіно» далекі від «силіконових роботів» зарубіжного продукту. Їхні оргії наповнює щось справжнє, щире, російське... Уся справа вся в тому, що своїх головних героїв 16-річний геній відбирає прямо з життя. Шкільного друга, Жука (щасливого володаря 32-х сантиметрової «штуковини»), і ще декількох подружок Макс перетворює у справжніх зірок німецької порно-індустрії.

У день свого шістнадцятиліття, скориставшись камерою подарованого батьком напередодні мобільного телефону, Макс зніме найперше, за великим рахунком, «випадкове» відео любовних ігрищ школярів-підлітків. У головних ролях поки що буде тільки він, юна балерина на прізвисько Кішка, Тайсон і Зеленка. Все по-юнацькому сміливо, п’яно і красиво, а головне по-справжньому. Це «побутове порно» в силу неймовірної везіння, внутрішнього чуття і слабко розвинутого інстинкту самозбереження, в гранично короткі терміни Максу вдасться поставити на багатомільйонне виробництво, тиражування і продаж за кордон. Від цього дня він роздобуде все, колись бажані, атрибути розкоші і мнимого щастя... з поправкою на цинізм, зрадництво, жорстокість і продажне кохання. Адже, як відомо, сліпо вірує в будь-яку  ілюзію, життя рано чи пізно підкидає безперечне спростування істиною.

Більше
Кадри з фільму
Відео з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар