Міста та їхні герої

102 хвилин - Україна - 2023

Статус Завершений

Рейтинг

Кінокритиків: 0, Глядачів: 0

Рік створення 2023

Країна Україна

Мова Українська

Прем’єра в Україні 03 June 2023

Прокат в Україні з 05 October 2023

Кіноальманах із шести документальних фільмів про боротьбу українських міст та їхніх мешканців із рашистською навалою презентують нині у столиці.

Кожен фільм розкриває свою сторінку волонтерства, дієвості та любові до власної країни від українців. У Миколаєві своєю історією ділиться підприємець-пивовар Дмитро Волощенко – один із найвідоміших волонтерів у місті. Героїнею з Харкова стала Олена Озерова, акторка Театру Ляльок, який із повномасштабним вторгненням перетворився на гуманітарний центр. 

Міський голова Баштанки Олександр Береговий у фільмі розповідає про те, як 100 баштанців змінили хід бойових подій війни на південному напрямку у свій період часу. Ще один герой проєкту – актор і ведучий Геннадій Попенко, який із сім’єю пережив окупацію Іванкова, а потім став бійцем тероборони та активним учасником життя громади. 

Герой із Чернігова – приватний охоронець Артем Ракітін, який під час облоги вивіз із міста понад 26 000 людей. А історія Охтирки ілюструється розповідями Павла Ігнатченка – звукорежисера, який перетворив свою студію на пошивочний цех з виробництва військових аптечок.

  • Баштака. Місто козацької звитяги
  • Іванків. Знайти свою землю
  • Миколаїв. Смак перемоги
  • Охтирка. Місце сили
  • Харків. Лялькова оборона
  • Чернігів. Виїхати, щоб повернутися

 

Більше
Кадри з фільму

На жаль, кадрів з фільму ніяких не знайдено

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар