Культура vs війна. Антитіла

43 хвилин - Україна - 2023

Статус Завершений

Рік створення 2023

Країна Україна

Мова Українська

Світова прем’єра 21 June 2023

Прем’єра в Україні 21 June 2023

Фільм розповідає історію музикантів українського гурту «Антитіла», які залишили своє звичне життя та стали на захист України.

Відомий український гурт «Антитіла» до повномасштабного вторгнення збирав стадіони по всій країні, випустив десятки відеокліпів, виступав в турах Європою і Америкою та здобув любов мільйонів слухачів. Проте музиканти ніколи не були осторонь того, що відбувалося в країні: з початку війни росії проти України, у 2014 році активно займалися волонтерством та допомагали захисникам на фронті. А з 24 лютого 2022 року учасники гурту Тарас Тополя, Сергій Вусик та Дмитро Жолудь і самі стали на захист країни, долучившись до 130 батальйону ТРО ЗСУ.

Під час служби «Антитіла» брали участь у боях за Київ, пізніше – працювали як парамедики у гарячих точках на Харківщині, рятуючи життя українських військових. У перервах між чергуваннями на передовій, музиканти дали більше сотні інтерв’ю іноземним медіа, в яких закликали допомагати Україні, записали спільну пісню з «Ed Sheeran» і виступили на одній сцені з «Bono та The Edge».

Це перший документальний фільм із циклу «Культура vs війна» про українських митців, які вимушено зупинили творчу діяльність, щоб захищати Україну.

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар