Втрачаю Голову

14 хвилин - Україна

Статус На стадії розробки

Немає трейлера

Формат Фільм

Категорія Короткометражний ігровий

Жанр Комедія

Автори фільму Едуард Нечмоглод

Сценаристи Едуард Нечмоглод

Країна Україна

Мова Українська

Мама Лариси наказує Ларисі сходити та врешті-решт забрати гроші у квартиранта Слави. Після вечірки, де три друга (Слава, Платон, Аркаша) напиваються як звірі, Слава прокидається у своєму ліжку та отримує повідомлення від господарки квартири Лариси, що вона має ось-ось прийти по гроші за квартиру. Слава швидко робить ранкові справи і виявляє в своєму холодильнику голову друга Аркаші. Дзвонить до поліції, але скасовує дзвінок, думаючи, що це міг зробити саме він.

Слава ледве встигає заховати голову в морозилку, Лариса приходить у квартиру, і просить щось холодне, бо зіткнулася з кимось на сходах і хоче прикласти холод до лоба. Слава повідомляє, що грошей поки що немає, та дає Ларисі курячу ногу.

Слава тікає з квартири з головою в пакеті до друга Платона, який також був на вечірці. Платон, працює аніматором у костюмі зайця, їсть дитячі йогурти в парку на дитячому святі. Слава підходить до Платона. Питає, чи не було вчора нічого такого, і Платон каже, що таки була сварка з Аркашею. Але ніхто з них не пам'ятає деталей. Між Славою та Платоном відбувається конфлікт, щодо того як саме їм треба вчинити з головою. Слава хоче здатися, інший навпаки - сховати. Відбувається майже бійка. Тут приходить погрозливе смс із телефону Аркаші. Слава в паніці каже Платону, що хтось заволодів телефоном Аркаші і тепер хоче їх зловити та зробити те саме. Вони біжать вулицею та за ними вже хтось стежить і переслідує.

По дорозі вони зіштовхуються з мамою Лариси, що несе пакети, схожі на пакет Славіка з головою. Хлопці все ж таки хватають свій пакет, та встигають втекти.

Зрештою, їх наздоганяє переслідувач, і це Аркаша. Хлопці ще в більшій паніці тікають, добігають до сміттєвих баків, щоб туди сховатися і викидають голову в сміттєвий бак. Їх наздоганяє Аркаша, стає зрозуміло, що "голова" - це реквізит Аркаші з театру і він засунув її в холодильник, щоб налякати та розіграти Славу. Поки всі видихали, на задньому фоні сміттяр взяв сміттєвий бак на колесах (там був їх пакет з головою) і вантажівка для сміття поїхала геть. Аркаша в шоці, тому що скоро вистава. 

Хлопці на звалищі шукають голову, та дають характеристики своїй дружбі.

Лариса вже вдома, приходить її мати, питає про гроші. Після негативної відповіді Лариси, мама пропонує з'їсти диню, але в пакеті виявляється та сама голова, бо вони випадково помінялись пакетами при зіткненні зі Славою та Платоном.

 

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар