Ключ до всіх дверей

90 хвилин - Україна

Статус На стадії розробки

Немає трейлера

Країна Україна

Мова Українська

Фантастична Україна, фантастичне місто Пелюстки. Часи – поза часом, але за стилістикою – стімпанк та епоха парових машин. Одинадцятирічна Віра таємно захоплюється наукою, але мати планує видати її заміж, одразу після повноліття. Брат Віри вчиться у ліцеї. Вона потайки читає його підручники та мріє сконструювати портативний залізничний вагон, на якому дівчата з Пелюстків зможуть їздити навчатися в університеті.

Одного разу, на ярмарку до рук Віри потрапляє чарівний ключ, за яким  полює злий чаклун Клавіс. Цей ключ – єдиний спосіб для нього повернутись до свого магічного світу.
Клавіс змушує Віру принести ключ до старого замку на околиці міста. Коли Віра відкриває ключем двері  замку – вона потрапляє до казкового світу, де зустрічає принца Маркуса, що був замкнений  чаклуном в замку. Віра дізнається, що Маркус теж любить науку та проводить багато досліджень в себе в замку. Клавіс, який разом з Вірою влетів в замок, намагається відібрати ключ у Віри та Маркуса. Якщо ключ опиниться у Клавіса, принц назавжди залишиться у замку, а Віра не повернеться у свій світ. Втікаючи від Клавіса, Віра та Маркус відчиняють одну за одною 7 дверей у замку, і щоразу потрапляють через неї в нову казку.

Населення казкових світів: Змій Козьолко, дракон, лісовик, польовик, русалки, чаклунки, Залізноноса Баба, козаки – допомагатимуть дітям шукати двері в реальний світ, та приховуватимуть їх  від злого чаклуна Клавіса, який переслідує їх, аби знищити й заволодіти ключем.

У фінальні Віра та Маркус перемагають Клавіса за допомогою  законів науки.

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар