Прокурори

Україна - 2015

Статус Завершений

Немає трейлера

Формат Серіал

Кількість сезонів 1

Сезон 1, рік 2015, серій 14, ~42-43 хвилин, Телеканал ICTV

Рейтинг 0%

Частка 0%

Жанр ДетективКримінал

Виробник Київтелефільм

Режисери-постановники Наталія Мікрюкова

Сценаристи Валентин Опалєв

Оператори-постановники Микола Ілюшин

Художники-постановники Володимир Павлюх

Композитори Євген Зайцев

Звукорежисери Олександр Редько

Режисери монтажу Наталія ДобровольськаВасиль Білик

Художники з костюмів Тетяна Грищенко

Художники із гриму Анна Тимофеєва

Режисери Новруз Хікмет

Оператори Антон МихайленкоОлександр Іщенко

Кастинг директори Ірина Ненахова

Продюсери Владислав РяшинВалентин Опалєв

Виконавчі продюсери Павло Карван

Актори 1-го плану Володимир ЗаєцьАндрій ФедінчикНадія КостюкМикола БокланВалентин ОпалєвДенис МартиновОльга Когут

Актори 2-го плану Станіслав ЩокінПетро БойкоАнна ВасильєваНаталія КленінаОлександр ДанильченкоСергій КучераОлена БушевськаГалина УманцеваОлексій ПоліщукІван МарченкоСергій СавенковМарина ВолковаАліна КостюковаБорис КниженкоОлена ХижнаРенат СеттаровВалерія ЧайковськаВікторія БуліткоСергій КоршиковАлла МасленніковаНаталія ПоянМіла СивацькаОлег ДмитрієвАнна ТихомироваВіталій ІванченкоМирослав ПавліченкоІгор СлавінськийКостянтин ДобровольськийЛюдмила СмородінаОлександр ЗіневичОлена ГрицайОльга ЛарінаВолодимир ГладкийАртемій ЄгоровНаталія ЛяшенкоВіолетта ТесляІрина Калашнікова (Мельник)Володимир СтавицькийВолодимир ОсадчийОлег ПримогеновОлег ДрачМарина ЛяхСергій БулінІгор ПіснийАндрій СайОлександр РудикКатерина Сари-Юр'єваТетяна ЮріковаАліна СкрипкаІрина КарнауховаАртем КальченкоВіталій СербінСтас АрсентьєвЮрій ЩербакГеннадій БілогородськийОлена БулатЛючія КургінянІван МайстренкоЮлія ЦіватаВалерій РоговикАнна МедведніковаІнна ШолоховаЮрій ТетеОлена ГорбанєваВалентина СеменоваАнтон МихайлюкДіана ЕджибіаМілана Еджибіа

Рік створення 2015

Країна Україна

Мова Російська

Прем’єра в Україні 08 December 2015

Розкрити найскладніший злочин, розібратися у всіх інтригах і несподіваних поворотах, вийти із заплутаного тупика – з цього складаються звичайні будні людей, які стоять на сторожі порядку. Новий детективний серіал «Прокурори» розповість про роботу відділу з особливо тяжких злочинів прокуратури Києва.

Герої серіалу – команда слідчих, яку очолює полковник Владислав Корнієнко. Він умілий керівник – справедливий, суворий, досвідчений, справжній лідер.
Старший слідчий Святослав Пронько – борець за справедливість. Кожна справа для нього – поєдинок зі злочинцем, якого треба загнати в кут, притиснути, дотиснути і змусити зізнатися. Слідчий Олексій Лагунський фіксує всі подробиці та складає в цільну картину злочину. Розслідування він сприймає як захопливий квест, який обов’язково потрібно вирішити, щоб покарати злочинця. Криміналіст Юля Денисенко мріє зробити кар’єру в прокуратурі. Вона хоче, щоб її поважали за професіоналізм, і відкидає всі залицяння колег, вважаючи, що робота і флірт несумісні. Комп’ютерник Ігор Забудько в віртуальному світі почувається, як риба у воді. Його кредо – «хто володіє інформацією, той володіє світом». Ще один персонаж серіалу – секретарка Корнієнко, Ася Боярчук. Вона вважає, що жінки, завдяки здоровому глузду і спостережливості, куди краще пристосовані до детективних розслідувань. Тому завжди готова дати пораду з поточного розслідування. А ось завгосп у прокуратурі Станіслав Шарменко відповідає тут за все, колектив для нього – сім’я. Він вхожий в будь-які кабінети, говорить все, що думає, іноді ображає цим співрозмовників, але завжди виявляється правий.

Характери героїв дуже різні, у кожного з них є свої амбіції, свої переваги і свої «таргани». Їхні побутові та особисті стосунки зовсім непрості, тут є місце і для ревнощів, і для заздрості, і для нерозділеного кохання. Але заради спільної справи кожен готовий відкинути особисте, тому що вони – одна команда.

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар