Кримінолог

Україна - 2016

Статус Завершений

Немає трейлера

Рік створення 2016

Країна Україна

Мова Російська

Прем’єра в Україні 22 November 2016

Коли хід розслідування заходить у глухий кут або зібрані докази вказують на невинну людину, за справу береться кримінолог. Він висуває свою версію злочину і нерідко є останньою надією на справедливість та порятунок людського життя.

Розслідування в серіалі веде група з приватного агентства – професійний кримінолог, оперативник і колишній злодій-«домушник». Ідейний натхненник цієї команди – кримінолог Анна – професіонал, який долучається до розслідування, коли ніхто інший не може його розплутати. Той, хто відновлює хронологію подій, складає психологічний портрет підозрюваних, звертає увагу на найдрібніші деталі злочину.

На прохання органів Анна керує слідством, залучаючи своїх помічників – ексоперативника Михайла Петровича і колишнього злодія-рецидивіста Лорда. Вони відчувають один до одного взаємну антипатію і це не дивно. Петрович – у минулому капітан міліції, який за роки служби зумів зберегти почуття справедливості та впевненість в тому, що «злодій повинен сидіти у в’язниці». А Лорд – колишній «домушник», якого свого часу Анна врятувала від «вишки». Тепер, на знак подяки, Лорд допомагає Анні з розслідуваннями, використовуючи свої зв’язки у кримінальному світі та дістаючи докази не зовсім законним шляхом.

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар