Джерело

Україна - 2021

Статус Завершений

Немає трейлера

Формат Серіал

Кількість сезонів 1

Сезон 1

Рейтинг 0%

Частка 0%

Жанр Мелодрама

Виробник Українська продакшн студія

Режисери-постановники Андрій Іванов (II)

Сценаристи Марія Рождественська

Композитори Андрій Пономарьов

Актори 1-го плану Олеся ФаттаховаОлександр РатніковДмитро СоваДмитро ШевченкоЛеонід Громов

Рік створення 2021

Країна Україна

Мова Російська

Максим Скоробогатов, чиновник МОЗ та столичний красунчик, за дорученням міністра їде у відрядження до провінційного міста Зорянська, щоб розформувати місцеву занепалу лікарню, на місці якої повинен бути зведений сучасний медичний центр.
На місці Максиму стає погано, його привозять в ту саму лікарню, яку йому належить закрити. На його здивування виявляється, що життя в лікарні б'є ключем, лікарі, незважаючи на тотальну нестачу найнеобхіднішого, мужньо борються за кожного пацієнта, крім того, будівля лікарні розташоване поруч з мінеральним джерелом, вода якого, схоже,  унікальна.
Головний лікар  - Карпіловський впевнений, що лікарню хочуть просто знищити, а колектив викинуть на вулицю. Але Максим не відразу це вірить, тому що мер міста Сутягін представляється доброю  людиною.
Терапевт Ольга Матешко працює в Зорянськый лікарні та любить свою роботу. Вона одна виховує сина Мишка, який бореться з важким захворюванням, тому все ніяк не вистачає часу на дисертацію. Ольга відчайдушно вибиває для сина квоту на рідкісну та дорогу операцію,  їй зовсім немає справи до столичного бонвіана, як вона спочатку сприймає Максима. Але чим більше Максим занурюється в проблеми людей і лікарні, тим Ольга виразніше розуміє, що він їй подобається.
І ось коли Максим переконається, що мер міста дійсно темнить та переслідує свої цілі, закриваючи лікарні, коли він стане реальною загрозою для місцевих корупціонерів, тоді закінчиться його спокійне, штатне відрядження...

Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар