Спадкоємиця мимоволі

Україна - 2018

Статус Завершений

Формат Серіал

Кількість сезонів 1

Сезон 1, рік 2018, серій 8, ~42-45 хвилин, Телеканал Україна

Рейтинг 5.17%

Частка 13.99%

Жанр МелодрамаПригоди

Виробник Мамас Фільм Продакшн

Режисери-постановники Тарас Дудар

Сценаристи Леся Волошин

Оператори-постановники Олексій Назарук

Художники-постановники Тарас Кузуб

Композитори Владлен Пупков

Звукорежисери Єгор Іродов

Режисери монтажу Мікаел ТоргомянМанвел Арамян

Художники з костюмів Ольга Єльшевич

Художники із гриму Тетяна Бірт

Режисери Аліса Тихоплав

Кастинг директори Оксана Мартинюк (ІІ)

Продюсери Алла ЛиповецькаМарина КвасоваНаталія СтрибукВікторія КорогодЄвген ЛященкоРоман Ткаченко

Виконавчі продюсери Тетяна Рєка

Лінійні продюсери Тетяна Глушич

Актори 1-го плану Анастасія ІвановаВладислав НікітюкКсенія МішинаГеоргій ХостікоєвОлександр КрижанівськийСергій Сипливий

Актори 2-го плану Катерина ВайвалаСергій ЧекересСвітлана ШтанькоІгор ТихомировМихайло ДосенкоОлександр КобзарАліна КоваленкоОлексій АгєєвЄвгеній ДавіденкоКостянтин КосинськийОлександр ПіскуновМакар ТихомировМаксим БорякАліса СиволапВладлен ПупковАнастасія ЛютоваЄвген СінчуковОлександр ШевчукКатерина ВарченкоГліб МихайліченкоКостянтин ОктябрськийОльга ЛарінаСергій СолодовСтаніслав МосквінТарас ЦимбалюкСергій ПетькоЮлія МотрукТетяна КруліковськаАнатолій СомикДмитро ЧерновДаша ТрегубоваВіктор Жданов

Рік створення 2018

Країна Україна

Мова Російська

Світова прем’єра 13 June 2018

Прем’єра в Україні 17 April 2018

Життя Софії проходить між лекціями, підробітком в етнографічному парку аніматором, допомогою названій мамі в заміському мотелі. Все, про що мріє дівчина, це накопичити грошей і полетіти в Туреччину на розкопки з молодим професором, в якого вона таємно закохана. Софія впевнена, що саме там Ігор Святославович, нарешті, перестане ставитися до неї, як до простої студентки і це, звичайно ж, покладе початок їхнього довгого і щасливого сімейного життя.

Але одного разу звичне життя дівчини кардинально змінюється. Олігарх і меценат Короленко оголошує всім, що саме вона стане спадкоємицею й управителькою його великого бізнесу. Засмучений онук Короленко Ярослав намагається протистояти цим подіям, але спроби розібратися у складній грі діда приводять його до невтішних висновків. Наречена Ярослава і дочка партнера Короленка Олександра – дівчина розумна і цілеспрямована, до шлюбу ставиться прагматично, адже раніше її велике кохання з професором Данилевським було зруйноване через зради молодого вченого. Олександра насторожено зустріне нову спадкоємицю, але незабаром дізнається про хитрі махінації олігарха, а також про те, що зрада її колишнього коханого була сфабрикована за наказом Юрія Короленка. Наївна Софія дізнається, що вона всього лише пішак у чужій грі, а той, у кому вона бачила свого благодійника, – злодій і шахрай, який вирішив за допомогою спадкоємиці врятувати свою збанкрутілу компанію. Адже прадід дівчини залишив великий вклад у швейцарському банку і сьогодні отримати цей капітал може тільки Софія.

Таємниця смерті батька Софії Київської не стала великим викриттям Короленка, який рятуючи власного сина, сховав у в'язницю Романа Ізяславського.

Для того, щоб вижити у світі, повному заздрості та інтриг, Софії доведеться не тільки швидко подорослішати й навчитися розбиратися в людях, а й, звичайно, зустріти своє справжнє кохання, хоч і рідного онука свого ворога.

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар