Кохана вчителька

Україна - 2016

Статус Завершений

Формат Серіал

Кількість сезонів 1

Сезон 1, рік 2016, серій 8, ~50 хвилин, Телеканал 1+1

Рейтинг 5.16%

Частка 12.93%

Жанр Драма

Виробник FILM.UA Group

Дистриб’ютор Film.ua Distribution

Режисери-постановники Леонід Бєлозорович

Сценаристи Марія БекОлена Бойко

Оператори-постановники Світлана Кругликова

Художники-постановники Олеся Бондар

Композитори Володимир Ніколаєв

Звукорежисери Олексій Титаренко (II)

Режисери монтажу Володимир Запрягалов

Художники з костюмів Руслана Заугольнікова

Художники із гриму Світлана Полікашкіна

Режисери Марія Сідаш

Кастинг директори Алла Самойленко

Продюсери Віктор Мірський

Виконавчі продюсери Максим Асадчий

Лінійні продюсери Сергій Лисяний

Актори 1-го плану Аліна СергеєваОлег ГаасОльга РадчукОлена УзлюкМатвій ЗубалевичВолодимир КовальОлексій НагруднийРоман МацютаАнна АдамовичІрина МакБорис Георгієвський

Актори 2-го плану Любов СолодоваАнастасія ШульгаМарія ТрепіковаВолодимир ОсадчийРоман ЯсіновськийДмитро СоваВалерій АстаховВалерія ГуляєваОлег МасленніковОлена СвітлицькаОлег МосійчукВолодимир ШпудейкоГеннадій ПопенкоВіталій БогачекВалентина СоваВіталій ДеркачАнастасія БанніковаМарися НікітюкІгор НазаровМирослав ПавліченкоМикола БутковськийЮрій ШульганІгор ГнєзділовСергій МалюгаОлександр МельникОлександр СугакКатерина МарченкоВікторія ІзюмськаСарія СеверіловаКостянтин ФомінВалерій ШалигаВолодимир ГладкийОлександр РудинськийЯків ЛінецьКирило НікітенкоІрина ДенисенкоОлександр ПожарськийВладлен ПортніковДмитро ВікуловІгор ЩербакВолодимир КолядаПавло Вінер (Цибок)Євген ЯрощукЮлія СкаргаСергій НікітінСергій КоршиковОлександр МіроновТетяна ГайдукМарія СідашЄвген ПашинОксана БорбатТетяна СухенкоНаталія ВіхрянСвітлана КнязєваБорислав БорисенкоВалерія РубанЗінаїда ПеренчукМихайло Федорченко

Рік створення 2016

Країна Україна

Мова Російська

Світова прем’єра 05 September 2016

Прем’єра в Україні 14 November 2016

З появою у школі нової вчительки життя учня 11 класу Гната Калініна змінюється раз і назавжди. З першого погляду він розуміє, що Уляна Сергіївна – кохання усього його життя. А от юна вчителька не сприймає почуття хлопця серйозно... Так проходить навчальний рік: перше кохання, перші уроки життя, перші випробування і надія на те, що справжнє життя почнеться після останнього дзвоника.

Але на випускному вечорі відбувається бійка, і в міліційному відділку гине найкращий друг Гната. Це вбивство «вішають» на нашого героя, і життя його руйнується.

Тюрма і зрада, ревнощі та жага помсти, почуття провини та спроба жити далі... Як з цим впоратися? Силу і надію Гнату дає перше шкільне кохання. Але чи зуміє герой пронести світле почуття через всі випробування? Чи прислухається Уляна Сергіївна до свого серця? І хто відповідає за зламані долі героїв?

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар