Помилки молодості

Україна - 2021

Статус Завершений

Немає трейлера

Формат Серіал

Кількість сезонів 1

Сезон 1, рік 2021, серій 4, ~50 хвилин, Телеканал Україна

Рейтинг 5.35%

Частка 15.18%

Жанр Мелодрама

Виробник Київтелефільм

Режисери-постановники Сергій Щербін

Сценаристи Рауф Кубаєв

Оператори-постановники Артем Козирєв

Художники-постановники Олександр Уколов

Художники з костюмів Тетяна Зубарєва (II)

Художники із гриму Ірина Бойцова

Режисери Вікторія Зубачова

Оператори Володимир НестерчукСтаніслав Ткачук

Кастинг директори Ірина Ненахова

Продюсери Валентин ОпалєвВікторія КорогодІрина Черняк

Виконавчі продюсери Павло Карван

Актори 1-го плану Ганна МіклошЄва СеребренніковаОлексій ЗубковОскар КучераОлександр ПашковВарвара ЛаптєваРоман ВасильєвІгор Рубашкін

Актори 2-го плану Олексій СмолкаСтаніслав ЩокінГанна РозстальнаІрина КудашоваАнтоніна МакарчукІрина ІвановаМарія ГущинаВадим КурилкоВладислав ПисаренкоРоман ЯкимчукАліна КостюковаТетяна СтепченковаТетяна КосенчукЮлія ГапчукКатерина КотоваМарія ТкачикМар'яна СтороженкоАліна ЧорнодубПетро КрахмальнийОксана ПапетаМарія ГрунічеваОльга СафроноваІрина РождественськаАндрій ЛагодаЛюдмила КандраєваОлексій ЦурканТарас ВалігураНаталія МаринченкоАнастасія МетальниковаМарина ЛяхІван КабловТетяна Юрікова

Рік створення 2021

Країна Україна

Мова Російська

Прем’єра в Україні 29 March 2021

Дві дівчинки з дитбудинку, дві найкращі подруги – Ніна та Ірина – смертельно посварилися, коли були зовсім ще молодими. Андрій, в якого була закохана Ірина, зрадив її з Ніною. Не тямлячи себе від люті та образи, Ірина порушила закон і була засуджена. І навіть там не змогла пробачити подрузі зраду. І Андрія не пробачила. Ірина до цього часу була вже вагітна, але повідомити про це Ніні вона не встигла.

Подруги розійшлися, не думаючи, що через багато років доля зведе їх знову. Андрій зник, як у воду канув. Ірина відмовилася від дочки, яку народила на зоні, і так вийшло, що Ніна удочерила дівчинку, не знаючи, хто її мати. І виростила її.

Пройшли роки, і Ірина знову з’явилася в житті Ніни. Ніхто не знав про те, що насправді відбулося двадцять років тому – ні Ніна, ні Ірина, ні Андрій, який, як виявилося, виїхав за океан і тепер став розшукувати Ірину. Точніше – свою доньку. У нього були серйозні причини згадати події двадцятирічної давності.

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар