У минулого в боргу!

Україна - 2018

Статус Завершений

Немає трейлера

Формат Серіал

Кількість сезонів 1

Сезон 1, рік 2018, серій 16, ~45 хвилин, Телеканал Україна

Рейтинг 8.33%

Частка 26.42%

Жанр Мелодрама

Виробник ФільмстрімVileton Films

Режисери-постановники Мирослав Маліч

Сценаристи Галина Сальгареллі

Оператори-постановники Василь Сікачинський

Художники-постановники Петро Корягін

Композитори Андрій Пономарьов

Звукорежисери Михайло Петренко (ІІ)Ігор Казмірчук

Режисери монтажу Антон Кононюк

Художники з костюмів Ганна Марченко

Художники із гриму Світлана Музика

Режисери Анна Савчук

Кастинг директори Євгенія Рижко

Продюсери Віталій СіренкоЄвген ЛященкоВікторія КорогодНаталія Стрибук

Виконавчі продюсери Ірина Франчук

Актори 1-го плану Олена ШиловаМихайло ГавриловІлля АлексєєвКирило ДицевичОльга ГришинаДмитро СоваКсенія Ніколаєва

Актори 2-го плану Лариса РуснакНаталія КленінаІрина МельникТамара МорозоваАнастасія ЦимбаларуОлександр КобзарПоліна НосихінаОксана ЖдановаЄгор КозловГеоргій ПоволоцькийІгор ГнєзділовОльга СумськаЮрій ГребельникМоніка ТкачукАнна ЛебедєваОлексій ЧереватенкоІрина Калашнікова (Мельник)Костянтин КорецькийВіталіна БіблівІгор СалімоновСергій ПетькоОльга МорозоваАнтоніна МакарчукІван ГубановАндрій МерзлікінОлександр МіроновІрина РождественськаАндрій МордовецьВолодимир БеляєвСвітлана КнязєваОлександр МельникСергій АсовськийСергій УлашевІрина БарбіноваОлексій БерезняЮлія ШугарДенис ТучковСергій АнашкінБорис АбрамовАлла МартинюкОлена ХохлаткінаМирослав ПавліченкоІрина РуденкоЮлія МотрукРуслан НіконенкоДмитро ПолєтаєвОлексій ДорошевГалина РоманюкЄвген СкрипникІгор СпінулІнна ДорошенкоВалерій ЛанецькийВалерій ЛупітькоВолодимир БідашАнтон АдаменкоНадія МартовськаОлександр ОнуфрієвІрина БібікОлександр БондарСофа ГалабурадВолодимир ГончаровМикола ІгнатовІгор ШелуденкоІлля ЛитвиненкоДамір СуховСергій ЛістуновОлександр ПодольськийСвітлана БевзСергій ТихомировАнна ЧередникОлександр ЯрошенкоСергій Ліхтей

Кастинг менеджери Сабіна Баглай

Рік створення 2018

Країна Україна

Мова Російська

Світова прем’єра 24 June 2019

Прем’єра в Україні 17 September 2018

18-річна Вероніка, яка мріє стати співачкою, приїжджає до столиці вступати до музичного училища. У рідному місті залишається її мати, найкраща подруга Лариса і закоханий в неї ще зі школи Костя. У дорозі дівчина знайомиться з Вадимом, і хлопець незабаром робить їй пропозицію. Тільки після весілля виявляється, що Вадим використав її. Вероніка йде від нього до того, як розуміє, що вагітна.

Дівчина повертається в рідне місто і народжує дівчинку, але через два роки знову їде в столицю, щоб продовжити навчання й оформити розлучення. Однак там Вероніку чекає нове потрясіння: вона виявляється свідком вбивства, на місці якого застає місцевого авторитета Князя. Крім того, у себе в кишені дівчина знаходить плівку з компроматом Князя фотографіями. Вероніці залишається тільки тікати, але з цього моменту не тільки вона сама, а і її близькі знаходяться під прицілом бандитів.

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар