Бабка

Україна - 2018

Статус Завершений

Немає трейлера

Формат Серіал

Кількість сезонів 1

Сезон 1, рік 2018, серій 4, ~52 хвилин, Телеканал Україна

Рейтинг 5.99%

Частка 19.58%

Жанр КриміналМелодрама

Виробник Армада Філмз

Режисери-постановники Валерій Ібрагімов

Сценаристи Яна Романенко

Оператори-постановники Олександр Андріяшин

Художники-постановники Павло Карван

Композитори Микита Янощук

Звукорежисери В'ячеслав Штефан

Режисери монтажу Наталія Добровольська

Художники з костюмів Руслан Хвастов

Режисери Роман Приходько

Оператори Артем КозирєвІван Нечипорук

Кастинг директори Ірина Ненахова

Продюсери Валентин Опалєв

Виконавчі продюсери Світлана Карван

Актори 1-го плану Віра ШпакТимофій КаратаєвВалерій БариновМикола БокланДенис МартиновЄвген ЄфремовМарія КлимоваЯрослав ГуревичДмитро ЛалєнковМарія АрнаутОлександр Задніпровський

Актори 2-го плану Ольга ЛарінаОлена ХижнаОлег ЗамятінМарія ТарасоваВіталій ЧелкановАнастасія ЦимбаларуАнна АбрамьонокЄвген СмальАнтон ВахліовськийТимофій КриницькийСергій КучераБогдан БуйлукМарія ЄременкоГалина КорнєєваСлава КрасовськаЛілія НагорнаПавло АлдошинВадим ДіазМихайло ЧертілінІванна ЛупуРоман ЛяхХристина КисельоваВладислав КуніцинАнатолій ГолубовськийВіталій Новіков

Рік створення 2018

Країна Україна

Мова Російська

Світова прем’єра 23 August 2020

Прем’єра в Україні 02 September 2018

Капітан поліції Ігор вже давно намагається заарештувати вертляву аферистку «Бабку», яка щоразу шиє його в дурні. Дівчина вміло здійснює незаконну діяльність, але при цьому завжди виходить чистою з води.

Одного разу, Ігорю таки вдається взяти її на гарячому, та зовсім скоро ця історія отримує несподіваний поворот. Дівчина виявилася важливим і єдиним свідком гучної справи, а тому правоохоронні органи вимушено йдуть на угоду зі злочинницею. В обмін на згоду їй обіцяють свободу. Більш того, витівки минулих років, також будуть «списані» шляхом її показань.

Загнана в куток, вона погоджується на співпрацю. Тепер дівчина стає учасницею програми захисту свідків. Після зміни зовнішнього вигляду та імені, її відправляють в інше місто, а разом з нею й капітана поліції. Їх селять в комунальній квартирі, де від сусідів нічого неможливо приховати. Тут їм доводиться прикидатися сімейною парою, що зробити досить складно, враховуючи взаємну неприязнь. Їхніми сусідами виявляються літній письменник і двоє дітей, чия мама кудись безслідно зникла.

Так, під одним дахом опинились абсолютно різні особистості, які мають дещо спільне. Кожен з них є одинаком по життю, і саме тут відчуття самотності загострюється і стає нестерпним.

Спраглі до щирого спілкування і хорошої компанії, це товариство примудряється створити одне для одного затишок і стати справжньою родиною.

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар