Одне серце на двох

Україна - 2020

Статус Завершений

Формат Серіал

Серій 4
Хронометраж 45 хвилин
Телеканал СТБ

Рейтинг 0%

Частка 0%

Жанр Мелодрама

Виробник Стар Медіа

Режисери-постановники Роман Бровко

Сценаристи Ольга ЖабінаОлена БаландінаОлександра Ноткіна

Оператори-постановники Павло Муравйов

Художники-постановники Олександра Корякіна-Заярна

Композитори Юрій Здоренко

Звукорежисери Олександр Єльчев

Режисери монтажу Артем Сухарєв (II)

Художники з костюмів Олена Мірошниченко (II)

Художники із гриму Вікторія Черепейник

Кастинг директори Кристіна Коршикова

Продюсери Людмила СемчукКатерина ШевелюкВікторія Бурдукова

Виконавчі продюсери Іван Торопов

Актори 1-го плану Віра ШпакОлексій МорозовВіктор СарайкінТала КалатайКостянтин ВойтенкоСвітлана ЗельбетВікторія Білан-РащукЄлизавета ЗайцеваВ'ячеслав НіколенкоВалентин ТомусякКатерина ВишневаГанна ІвановаГордій ДзюбинськийЕммануїл Віторган

Рік створення 2020

Країна Україна

Мова Російська

Прем’єра в Україні 28 December 2020

Молода і заміжня Рита щаслива у шлюбі й на роботі. Вона мріє народити, але їй забороняють вагітніти лікарі – з дитинства в Рити хвороба серця, яка прогресує, і жити повноцінним щасливим життям дівчина зможе лише після пересадки органу. Одного разу Рита дізнається, що чоловік їй зраджує, а його коханка від нього вагітна. Від новини Риті стає погано, її забирає швидка.

У ту саму лікарню привозять жінку, якій констатували смерть мозку унаслідок нещасного випадку, але її серце живе і може бути пересаджене. Батько Рити, колишній слідчий, умовляє Кирила, убитого горем чоловіка, віддати орган жінки для трансплантації, пообіцявши розслідувати обставини нещасного випадку. Під час слідства він доходить висновку, що це був зовсім не нещасний випадок… Операція проходить успішно, але тепер Рита починає бачити дивні сни про дітей, які благають про допомогу. Вона знаходить сім’ю своєї донорки. Після знайомства з Кирилом і його дітьми Рита вирішує допомогти їм відійти від втрати та поступово закохується в чоловіка, а до дітей прив’язується. Але зізнатися в тому, чиє серце їй дісталося, не наважується. Правда неминуче випливе. Чи зможе серце, яке любить, пробачити таке?

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар