Життя прекрасне

Україна - 2020

Статус Завершений

Немає трейлера

Формат Серіал

Кількість сезонів 1

Сезон 1, рік 2020, серій 4, ~52 хвилин, Телеканал СТБ

Рейтинг 4.73%

Частка 15.18%

Жанр Мелодрама

Виробник Київтелефільм

Режисери-постановники Сергій Щербін

Сценаристи Олександр Калугін (II)

Оператори-постановники Артем Козирєв

Художники-постановники Олександр Уколов

Кастинг директори Ірина Ненахова

Продюсери Валентин Опалєв

Виконавчі продюсери Павло Карван

Актори 1-го плану Ганна МіклошАндрій ЧернишовДмитро УльяновКсенія Лук'янчиковаКостянтин СтрельниковМарія КлимоваАліса ЛукшинаМаксим Самчик

Актори 2-го плану Богдан БуйлукАнна МакарчукАнгеліна Самчик

Рік створення 2020

Країна Україна

Мова Російська

Прем’єра в Україні 29 April 2020

Олена з Кирилом давно зустрічаються, але ці відносини зовсім не подобаються впливовому батькові хлопця, який намагається усіма силами розсварити пару. Батькові вдалося переконати сина піти на поводу свого бажання і той поступається, він розлучається з коханою. Тим часом Світлана зайнята активними пошуками працевлаштування. Поспішаючи на чергову співбесіду, вона випадково стикається з чарівним Романом, який відразу запав їй у серце. Хоча чоловік і приділяє новій приятельці досить багато часу, але шансів отримати його своїм обранцем занадто малі у Свєти. Адже у нього є наречена.

І як би вона не намагалася себе переконати в цьому і забути харизматичного і веселого хлопця, її почуття і свідомість мимоволі повертали думки про нього. Незабаром вона розуміє, що закохалася безповоротно. На етапі цих сумнівних односторонніх мук у житті Світлани з'являється її колишній чоловік, який благає жінку повернутися до нього та дати йому ще один шанс. Але вона не може пробачити Віктору ту підлу зраду, відчуваючи себе зрадженою. Що ж вона вибере тепер: роль розлучниці або прощення?

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар