Фантом

Україна - 2019

Статус Завершений

Формат Серіал

Кількість сезонів 1

Сезон 1, рік 2019, серій 16, ~52 хвилин, Телеканал ICTV

Рейтинг 0%

Частка 0%

Жанр ДрамаДетективТрилер

Виробник FILM.UA GroupWTW Films Limited

Режисери-постановники Сергій Сенцов

Сценаристи Андрій ЗабіякаАнтон Лірник

Оператори-постановники Олексій СтрєловДмитро Шликов

Художники-постановники Олександр БатенєвДавид ДадунашвіліВолодимир Родімов

Композитори Олег Літвішко

Звукорежисери Дмитро СиницяРоман ГоменюкСергій ЛозовийДенис Рискаль

Режисери монтажу Андрій Трандін

Художники з костюмів Олег МатрохінЮлія Глемейда

Художники із гриму Андрій ДанцигТетяна ТатаренкоСвітлана Веденєєва

Режисери Олександра ЄвстратоваОлена ТитоваСергій Савчук (II)Варвара Філіпчук

Оператори Едуард ІльїнАндрій ЗубарєвОлександр Ковалевський

Кастинг директори Наталія ГнеушеваОлена МихайловаОлена Приліпко

Продюсери Віктор Мірський

Виконавчі продюсери Дмитро Семенов (II)Андрій Ризванюк

Лінійні продюсери Юлія Васильєва

Актори 1-го плану Юрій ЧурсінПавло МайковТимофій ТрибунцевЄлизавета ТолубеєваЗоя БерберМихайло ТарабукінМихайло КремерЯн ГахармановСергій СєровПоліна СидіхінаПавло ХрульовАнатолій ГорячевМаксим Дахненко

Актори 2-го плану Костянтин МурзенкоВільма КутавічютеСергій ЄпішевОлександр ГалібінВіктор ПроскурінАртем МихалковДмитро КулічковРоман ІндикВлад КотлярськийПоліна ЛазарєваЛариса ДомаскінаСтаніслав ТікуновОлег ПримогеновДмитро БлажкоДмитро БогданРостислав ЛаврентьєвВалерій ПанковСергій РудзевичАндрій КуриловСергій СоцердотськийСергій КолосАртем ГайдуковОлександр ГолубковОльга ШмойловаВелемір РусаковВолодимир ГладкийСтепан АбрамовСергій АброскінГенрієтта АвтушенкоОлена АнтиповаОлександр АрмерМихайло БабічевТимур БадалбейліАнтон БілийМарія БолтнєваДенис БондарковОксана БорбатЛуїза-Габріела Бровіна Марія БукнісВолодимир БутенкоЄвген БушмакінМаксим ВажовКатерина ВайвалаМихайло ВандишевІван ВерховихПетро ВінсАртем ВолобуєвПавло ВорожцовІрина ГавраБесо ГатаєвМарія ГоліцинаМикола ГолубєвГалина ГорбенкоСергій ГрабПетро ГрезєвКатерина ГудінаДмитро ГусєвЄвген ДанчевськийЕрік ДасніЮлія ДжулайОллойєде ДіллонКатерина ДиректоренкоМіккі-Ентоні ДомашевОлександр ДомогаровПавло ДроздовІрена ДубровськаОлександр ДуденковАнна ЄжоваВалентина ЄльшанськаКатерина ЄпіфановаТетяна ЄрмоловаНазір ЖуковЕльвіра ІбрагімоваКирило КагановичОлег КаменщиковОлексій КанічевМарина КлєщеваІгор КоваленкоАнтон КолесниковРоман КолотухінОлександр КорженковОлег КоркушкоМарія КостіковаКузьма КотрелєвАндрій КочиновЛідія КузнецоваОлександр КухаренкоКарина ЛевищенкоОлена ЛемешкоЯрослав ЛеоновМихайло ЛеонцевМаксим ЛінніковАнна ЛіпкоМикола ЛунінІгор ЛисовВолодимир ЛюбовськийМаксим МальцевГеоргій МаришинОльга МарченкоОлександр МельникОлександр МосоловОлена МуравйоваОлександр МякушкоІлля НосковДенис НурулінОлексій ОвсянніковІван ОрловБорис ПетровТетяна ПіскарьоваГліб ПідгородинськийАнатолій ПриймакАндрій ПинзаруВікторія ПятакінаАндрій РебенковОлександр РевенкоРоман РипкоОлександр РискінНаталія РожковаЗахар РонжинОлег Руденко-ТравінІван РижиковЮрій СазоновМихайло СалінДаніелла СеліцкаОлександр СибірцевВадим СитніковДмитро СмирновМихайло СолодкоКатерина СоломатінаАнна СтарченкоАндрій СтояновАртем СучковАнна ТеліцинаВолодимир ТерещенкоЛюбов ТимошевськаВікторія ТихоноваІван ТокарєвОлена Токмакова-ГорбушинаМарія УльяноваНаталія УнгардДмитро УросовТетяна ФілатоваОлександр ХмельницькийВолодимир ЦарулковАртем ЦукановАндрій ЧеботарьовВладислав ШкляєвВолодимир ШульгаАнастасія ШумілкінаАнастасія ЩегловаГеннадій ЮдінПавло ЮлкуМикита ЮрановАнна Яремчук-БобалоМарія ДризікВіра КовальоваВікторія КоротковаПавло МісаїловОлексій ПодольськийВасиль СолодковМарія ШляпінаОлександр Миронов (III)Сергій Макаров (II)Євген Олійник (II)

Рік створення 2019

Країна Україна

Мова Російська

Світова прем’єра 29 June 2020

Прем’єра в Україні 11 March 2019

У психіатричній лікарні приходить до тями невідомий чоловік. Він нічого не пам'ятає. Ніхто не знає, як він тут опинився. Відомо лише, що його звуть Іван, у лікарні він рік, і весь цей час знаходився під дією сильних антидепресантів. Справжній стан справ знає тільки директор клініки, але в той же день він дивним чином гине.

У ході розслідування загибелі директора Іван знайомиться зі слідчим Станіславом Красивцевим. Відносини у них відразу не складаються... Але Іван зі своїм сусідом по палаті Артуром демонструють відмінні детективні здібності, і вбивця затриманий саме за їхньою допомогою.

Однак історія Івана тільки починається. У лікарні з'являється його дружина і найкращий друг. З'ясовується, що Іван насправді не Іван, а Павло, у минулому бізнесмен-фармацевт. У лікарні він опинився не випадково, а люди, які йому в цьому «допомогли», зовсім не раді, що він вийшов на волю. Але особливий сюрприз – сусід Артур, адже він зовсім не той, за кого себе видає...

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар