Шулер

Україна, Росія - 2014

Статус Завершений

Формат Серіал

Серій 10
Хронометраж 52 хвилин
Телеканал Інтер

Рейтинг 0%

Частка 0%

Жанр ДрамаКримінал

Виробник Стар Медіа

Режисери-постановники Едуард Паррі

Сценаристи Максим БєлозорАнатолій Барбакару

Оператори-постановники Ілля Меліхов

Художники-постановники Лариса Жилко

Композитори Олексій ОстапчукВолодимир Кріпак

Звукорежисери Олександр ЦельмерОлексій Шмирін

Режисери монтажу Андрій Гулянич

Художники з костюмів Власта Муратова

Художники із гриму Ганна Лукашенко

Режисери Роман Соколов

Оператори Денис Остапенко

Кастинг директори Анна Кеворкова

Продюсери Артем ДоллежальВладислав Ряшин

Виконавчі продюсери Рита ГребенчіковаОлександр Безверхий

Актори 1-го плану Антон ФеоктістовСергій СосоновськийОльга ЛерманОлексій ГорбуновВолодимир КарповСергій АлімпієвОлексій ВедерніковКатерина ВолковаЮлія Галкіна

Актори 2-го плану Валентин ГолубенкоЛюдмила ІгнатенкоАнатолій БарбакаруЄгор ГерасимовВолодимир Лук'янчиковВладислав БокачовСофія ПісьманІгор ВоробйовСергій НеудачинОлексій КолганОлександр ЯковлєвОлександр БарановськийОлена ТурбалЮрій ВаксманОлександр РобакКарен АванесянВадим ЦаллатіЗаза ЧантуріяМаксим ПаньківЄвген МіндлінКарен ПетікянСтаніслав ЩокінОлександр АратюнянВалерій БассельЮрій ПонзельАндрій МірошниченкоТетяна ПараскєваАнатолій АнтонюкАнтон АндрющенкоОлександр БондаренкоМаксим БевзюкАнна БогданДмитро БрехаряВіталіна БіблівМихайло БабінЯрослав БілийЄвген БогнібовСергій БогаченкоІгор ГнєзділовМихайло ГрицикІлля ГригоращенкоДарія Гомес-ЧаконАндрій ГуляничМаксим ГілєвойСемен ГедзенкоАуріка ДзигораСергій ДетюкОлександр ДанильченкоАрсен ДжемілєвГеоргій Дерев'янськийМихайло ДроботовЄвген ЖукСергій ЖурженкоТетяна ЖековаАнатолій ЗіновенкоНаталія КовальоваРостислав КартавенкоМикита КодимськийЛюбов КудасВіталій ЛіщукЛюдмила ЛанецьІван ЛелюхМаксим МаксимюкІлля МажугаПетро НікітінІнна РудіКатерина РубашкінаОлег РуденкоОлексій СмолкаСергій СоловйовОлександр СавенковРоман СоколовГеннадій СкаргаТетяна КазанцеваНаталія КойноваЛеонід ТітовІгор ТільтіковДмитро ТубольцевПетро ТрескоРоман ФедосєєвСергій ФроловЛеонід ХазановОлег ШевченкоМихайло ШтейншнайдерВалерій ШвецьОлександр ЯремаОлександр Агеєнков

Рік створення 2014

Країна УкраїнаРосія

Мова Російська

Світова прем’єра 13 November 2013

Прем’єра в Україні 23 August 2013

Одеса, 1980 рік. У 27-річного Костика Волошина є мрія – утекти за кордон – соціалізм  він будувати не має наміру. Костик веде подвійне життя - посада наукового співробітника НДІ – лише прикриття для шулерської діяльності, в якій Костик абсолютний профі.

Рятуючись від розправи крутого картяра Гоги, якому він заборгував велику суму, він їде до Одеси, звідки сам родом. Його мета – якнайшвидше «заробити» пристойну суму, достатню для виїзду з країни. Всі афери наш герой провертає під прикриттям Балабана, який тримає всю Одесу. Балабан допомагає Костику з однієї причини – двадцять років тому він не зміг викрити людей, які підставили батька Костика. Батькові висунули звинувачення у великому розкраданні держмайна і він помер від серцевого нападу, не змігши пережити ганьби.

Однак, найкращий друг і покровитель Балабан стає ворогом номер один, коли Костик дізнається, що саме він стояв за наклепом, що призвела за собою загибель його батька. А тепер Балабан має намір вижити Костика з міста, бо не збирається ділити з ним кохану жінку – Маю, у якої з Костиком розвивається бурхливий роман. Костик вирішує у що б то не стало змусити Балабана заплатити за кров свого батька.

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар