Специ

Україна - 2017

Статус Завершений

Формат Серіал

Кількість сезонів 1

Сезон 1, рік 2017, серій 20, ~45 хвилин, Телеканал Україна

Рейтинг 0%

Частка 0%

Жанр Детектив

Виробник Стар Медіа

Режисери-постановники Олег Масленніков

Сценаристи Ренат Гільфанов

Оператори-постановники Олександр КришталовичАндрій Швець

Художники-постановники Павло Ярмусевич

Композитори Олесь Коровніченко

Звукорежисери Єгор Іродов

Режисери монтажу Володимир Запрягалов

Художники з костюмів Дар'я Поштенко

Художники із гриму Алла Троцюк

Кастинг директори Маша Боклан

Продюсери Галина Балан-ТімкінаВладислав РяшинНаталія СтрибукВікторія КорогодЄвген Лященко

Виконавчі продюсери Катерина ШеметенкоДіана Новик

Актори 1-го плану Олексій МорозовЯна СоболевськаДмитро ЧерновНаталія ДоляВіталій СалійШорена Шонія-РодіоноваСергій СипливийКостянтин КорецькийПавло ЛіОлександр ГанноченкоІгор ПетрусенкоКсенія ДаниловаВіталіна БіблівДар'я ЄгоркінаОлег Замятін

Актори 2-го плану Людмила АрдельянОлексій БерезняРоман ВискребенцевВолодимир ГладкийАліна ГоловльоваВолодимир ГончаровВіталій ІванченкоКсенія КожуховаВолодимир КузнєцовГалина КорнєєваМарія КочурМарина КошкінаТамара МорозоваЮлія ПершутаТарас ЦимбалюкОлександр ШевчукЄгор ПчолкінМаксим ЗапісочнийОлена Дудич

Рік створення 2017

Країна Україна

Мова Російська

Світова прем’єра 09 April 2018

Прем’єра в Україні 06 November 2017

Новий начальник експертно-криміналістичної лабораторії МВС Андрій Макаров – справжній спец. Він розумний, має блискучу освіту та вкрай уважний до деталей. Часто саме завдяки увазі Макарова до дрібниць і його нестандартним висновкам розкривають найскладніші злочини. 
Макаров та його експертна група тісно співпрацюють із Богданою Ковальською, слідчим МВС. Вони розуміють одне одного з півслова, проте їхні взаємини не завжди безхмарні. Андрій і Богдана могли б стати парою і в реальному житті, але зараз жоден із них не готовий відкритися новим почуттям. 
Андрій – невиправний цинік і мізантроп, тому його стосунки з колегами стабільно напружені. Є у нашого героя й скелет у шафі. Причиною його повернення в органи після вимушеного звільнення стала смерть улюбленої сестри. Злочин залишився нерозкритим – його списали на звичайне пограбування, але Макаров упевнений – це було навмисне вбивство. І тепер він сповнений рішучості знайти вбивцю сестри.

Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар