Мій юний принц

145 хвилин - Україна

Статус На стадії розробки

Країна Україна

Мова Українська

Бюджет ₴ 24 898 023

Поль – 17-ти річний підліток з хворою психікою, що живе в шикарному маєтку, веде розгульний спосіб життя і проявляє нездорову прихильність до власної матері Софії, яка живе разом з ним. Незабаром в життя Поля і Софії вдиратися молодий хлопець Антуан і його батько Марк. У Поля зав'язуються стосунки з Антуаном, а у Софії в цей час з Марком. Але як би вдало все не складалося, поява Антуана і Марка веде всіх до трагедії.

Кадри з фільму
Доречніше було би, як казали деякі люди , витратити виділену суму у 25 мільйонів гривень на ліки онкохворим дітям. Натомість , ми маємо фільм про психічно хвору людину , більш того , ще й з содомістськ ими прихильностями. До речі , прояв таких відхилень - психічний розлад , що видно по самому головному героєві.
Фільм дуже доречний, адже саме в наш час проблема пригнічення певних груп населення, особливо лгбт. У попередньому коментарі повна нісенітниця, доречніше витрати гроші з бюджету будь-якого фільму на лікування, але вони не такі активісти. Навіть якщо і вважати лгбт спільноту людьми з психічними захворюваннями, то ви не зможете згадати фільмів з психічнохворими людьми? Нездорова прихильність до матері(що ми дізнаємося з фільму) і споавді є не зовсім здоровою, проте гомосексуальність хворобою вже давно серед освітченних людей вже не вважається. Якщо вам не до вподоби фільми з лгбт стосунками то не дивіться їх, ніхто вас не змушує, а оцінка фільму страждає.
Просто вдумаєтесь а аргументацію коментатора 1. Навіть якщо і вважати лгбт спільноту людьми з психічними захворюваннями, то ви не зможете згадати фільмів з психічнохворими людьми - острів проклятих 2. Коментор визначає що інцест це не здоров но вот вмерти в 30 років від того що кишки виваляться це другое ви нє понімаєтє 3. гомосексуальність хворобою вже давно серед освітченних людей вже не вважається - тобто не потрібно ніяких досліджень, аргмуентів, доводів, тощо просто перестали вважати і все хоча наприклад спілка тих самих сексологів Україна з Максимом не згодна) 4. Якщо вам не до вподоби фільми з лгбт стосунками то не дивіться - так я не дивлюсь, але і не треба на це витрачати держ кошти, шукайте приватників і знімайте що завгодно..

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар