Учора закінчилась війна

Росія, Україна - 2010

Статус Завершений

Немає трейлера

Формат Серіал

Серій 16
Хронометраж 45 хвилин

Рейтинг 0%

Частка 0%

Жанр ДрамаМелодрама

Виробник Про-ТВ Продакшн

Режисери-постановники Володимир Балкашинов

Сценаристи Леся ВолошинСергій Ільницький

Оператори-постановники Віктор Лисак

Художники-постановники Євген Пітенін

Композитори Павло КрахмальовІгор Мельничук

Звукорежисери Вадим Столяр

Художники з костюмів Ірина Гергель

Продюсери Катерина ЄфановаВіктор Приходько

Актори 1-го плану Юлія МайбородаБогдан СтупкаОлена ДудінаАнатолій РуденкоМикола ІвановЛюбов РуденкоОлексій Шевченков

Актори 2-го плану Віталіна БіблівІоланта ПилипенкоЗоя БалкашиноваІлона БойкоСтаніслав БокланОльга ГришинаГалина ОпанасенкоНаталія КленінаЛюдмила ЗагорськаМихайло ЖонінОлена СкрипкаСтаніслав ПазенкоБорис ГеоргієвськийТарас ДенисенкоГригорій БоковенкоОлег МасленніковГеоргій БистряковМихайло ХоменкоОлександр РачибаТетяна ПеченкінаЯна ЛяховичСергій КалантайДмитро СуржиковОлександр Куліш (II)Михайло КриштальОлександр ВовчукСтаніслав ШапранОлександр КочетковБорислав БорисенкоОлександр ОлійникСергій ПономаренкоСергій ТихомировАндрій ЛелюхОлексій Мороз (II)Олександр ІсаєнкоАнатолій ЧерепнінАндрій ПономаренкоСергій Дерев'янкоОлесь КаціонСергій РадченкоСергій ТубольцевВ'ячеслав ДудкоРустам МазничкаОлександр ГетьманськийВалентин КасьянАндрій ІсаєнкоСергій Щелкалін

Рік створення 2010

Країна РосіяУкраїна

Мова Російська

Світова прем’єра 15 February 2011

Весна 1945 року. До Перемоги залишаються лічені, дні, але про це поки що нікому не відомо. Люди продовжують жити в напрузі, як і раніше із завмиранням серця слухають голос Левітана і оплакують тих, на кого все ще приходять похоронки.

Весна приносить свої клопоти: знову потрібно трудівникам виходити в поле, орати і сіяти… У селі Мар'їно все йде своєю чергою. І ось з'являється Катерина – молода амбіційна комуністка. За завданням партії вона очолює колгосп. Життя в селі перетворює освідчену ідеалістку в залізну леді, справжню начальницю, яка і ворога переможе, і господарство налагодить.

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар