Вагома підстава для вбивства

Україна - 2009

Статус Завершений

Немає трейлера

Формат Серіал

Серій 4
Хронометраж 40 хвилин
Телеканал Інтер

Рейтинг 0%

Частка 0%

Жанр Мелодрама

Виробник Нова студія

Режисери-постановники Марк Горобець

Сценаристи Тетяна Гнєдаш

Оператори-постановники Юрій Король

Художники-постановники Олександр ЗаславськийНаталія Заславська

Композитори Єгор ОлесовІлля Воробйов (II)Віталій ЛяшенкоАнна Ляшенко

Звукорежисери Сергій ОсадчийМихайло Наскальний

Режисери монтажу Андрій Трандін

Художники з костюмів Олена Рукавішнікова

Художники із гриму Юлія Остапенко

Оператори Дмитро ОксамитнийСергій Лисенко (II)

Продюсери Ірина Заря

Виконавчі продюсери Ірина Чемеріс

Актори 1-го плану Світлана УстиноваАндрій Мерзлікін (II)Ян ЦапникМайя КузьмішинаІванна СахноОлексій БарбіновНіна АнтоноваІнна МірошниченкоОлег Масленніков

Актори 2-го плану Дмитро СуржиковВадим УтєнковВолодимир ГорянськийОлексій СмолкаГеоргій ПоволоцькийОлег ІваницяІгор ПортянкоНіна НіжерадзеОлександр ІгнатушаЮрій ГорбуновВіталій ЛінецькийФедір ОльховськийДаша ТрегубоваМаксим НікітінМихайло КукуюкСергій СавенковСергій КалантайСергій СипливийВолодимир ОсадчийЛюдмила КрикуноваІгор КрикуновОлег КомаровВіолетта ТесляОлександр БолтовськийМихайло КонечнийЮлія ГершанікНіна КасторфСвітлана КнязєваЛюдмила СолодоваМихайло БондаренкоСергій ЛитвиненкоСергій СолодовСтаніслав БокланМикола ВітченкоВасиль ШепельВіталій БацуновЮрій ВутяновВалерій ШаповалВ. ВойтушенкоДенис СтойковС. ГерасименкоВолодимир КокотуновАндрій ДебрінРимма ЗюбінаСвятослав КоротковОлена Бондарєва-РєпінаГригорій БоковенкоЛюдмила БондаренкоФ. ДовганьОлена КривдаДанило ТурДіана ТурКатерина МасленніковаАлла ГордієнкоІрина ДорошенкоСлава-Леся Войневич

Рік створення 2009

Країна Україна

Мова Російська

Світова прем’єра 14 November 2009

Прем’єра в Україні 13 June 2010

Саша Потапенко та її брат рано осиротіли. Як й годиться в таких випадках, дітей відправили на виховання в дитбудинок, де їх не чекало нічого доброго. Але малюки намагалися триматися разом, і це дуже допомагало їм виживати в непростих умовах.
Так, напевно, і тривало б до тих пір, поки діти не підростуть і не покинуть державний притулок, але цигани за солідну винагороду викупили Сашу у директора дитбудинку та відвезли із собою в невідомому напрямку. Так дівчинка розлучилася з єдиною рідною людиною на світі.

У розлуці із братом Саша дуже страждала, а нові господарі прирекли її на мученицьке існування. І без того нещасній дівчинці довелося багато пережити, і, швидше за все, її життя закінчилося б трагічно, але, на щастя, циганському рабству несподівано прийшов кінець.

Надалі доля Саші зробила дивний поворот: вона стала членом таємної організації кілерів. Отримавши необхідні навички, сирота навчилася захищатися. Вона стала дорослою, сильною та сміливою. Залишилося тільки знайти брата, думки про якого не покидали Олександру ні на хвилину.

Але перш ніж приступити до вирішення особистих проблем, Саша повинна вбити бізнесмена Костянтина Самулевіча – такий наказ начальства.

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар