Джаз...

10 хвилин - Україна

Статус На стадії розробки

Немає трейлера

Країна Україна

Мова Українська

Київ, історичний район. Старі-джазисти вночі грають музику в квартирі з відкритим вікном. До них з вулиці влазить молодий, мультиплікатор. Те що він там дізнається, змінить його життя.

Дія відбувається в Києві, в історичному районі міста. На одній зі старих вулиць знаходиться анімаційна студія, де працює головний герой Олексій, молодий художник.

ВІН затримується на роботе до ночі - необхідно закінчити термінову роботу. Через це ВІН НЕ може поговорити зі своєю дівчиною, Анею. Аня Хотіла повідомити Олексію щось важливе.

Закінчивши малювати, Олексій йде додому пішки порожнім нічним містом. По дорозі він вирішує випити вина.

Щоб потрапити в єдиний нічний магазин Олексій відхиляється від свого маршруту. В одному з провулків він чує живу джазову музику. Це старі музиканти. Іноді вони збираються в піаніста вдома і згадують свою молодість.

Олексій знайомиться з ними і виявляється, що, не дивлячись на різницю у віці, вони абсолютно розуміють один одного. Старі джазисти стають свідками того, як Олексій дізнається від Ані, що скоро стане батьком.

Життя не зупиняється, старість, зрілість і народження – прекрасні. Вік не має значення. Місто, як символ непорушності і єднання. Життя в чомусь схоже на музику, на джаз, в ньому є місце для імпровізації.

Більше
Кадри з фільму

На жаль, кадрів з фільму ніяких не знайдено

Дуже просто і водночас красива історія.

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар