Білі троянди надії

Україна, Росія - 2011

Статус Завершений

Немає трейлера

Формат Серіал

Кількість сезонів 1

Сезон 1, рік 2011, серій 4, ~42 хвилин, Телеканал Україна

Рейтинг 0%

Частка 0%

Жанр Мелодрама

Виробник Українська продакшн студія

Режисери-постановники Станіслав Дрьомов

Сценаристи Юрій Тарабанчук

Оператори-постановники Роман Бойко (II)

Художники-постановники Вікторія БігуноваВадим Шинкарьов

Композитори Анатолій Шмаргун

Звукорежисери Артем МостовийАнтон Бржестовський

Режисери монтажу Олег Тимошенко (II)

Художники з костюмів Наталія Гречко

Художники із гриму Вiталiй Скопелiдiс

Режисери Вікторія Галевич

Кастинг директори Оксана Мартинюк (ІІ)

Продюсери Ірина Заря

Виконавчі продюсери Ірина Чемеріс

Актори 1-го плану Ольга АрнтгольцОлександр ПашковОлег МорозовДенис ДьомінОксана Семенова

Актори 2-го плану Михайло ДорожкінІрина БунінаАрсеній БойкоСвітлана ОрліченкоОльга Лук'яненко (Атанасова)Ольга ГришинаКатерина КузнецоваТетяна ШелігаТетяна ПеченкінаВіталій СалійАнатолій ШмаргунПетро МироновАкмаль ГурезовВіктор ШестаковОлена Бондарєва-РєпінаОлена КривдаІрина МельникСергій КучеренкоОлеся ЖураківськаВолодимир ЗадніпровськийВладислав ЧумакМіла СивацькаОлександр ДанильченкоТала КалатайБорис КниженкоЯрослав ГуменюкОлександр БезсмертнийОлена УзлюкТарас ПостніковОлександр ГерелесОксана ВосканянІван ЧаєвськийАнастасія СівашВладислав КуніцинАлла МартинюкНаталія ЯрошенкоЮрій КудрявецьСаак ДурянНіна АнтоноваВолодимир КрижевськийСергій КравецьВолодимир БеляєвГеоргій ПоволоцькийДарина БоцмановаЛіна БудникВадим ПолікарповМарина ЧабановаГригорій БоковенкоВалерія ЧокурашвіліДенна ФенікДар'я ЛісевичОльга ЛежнєваІгор СлавінськийЙосип НайдукЛюдмила РізольСтаніслав Дрьомов

Рік створення 2011

Країна УкраїнаРосія

Мова Російська

Світова прем’єра 26 February 2011

Друга половина 1980-х. Женя закінчує музичне училище, у дівчини прекрасний голос. На дні народження у подруги вона знайомиться з Федором, випускником-геологом. Але Федір з розподілу відправляється на БАМ. Женя з нетерпінням чекає від нього листів. Вона закохана.
На адресу гуртожитку лист для Жені прийшло в той момент, коли вона вже закінчила училище та виїхала з гуртожитку. Комендантка відправляє конверт назад з позначкою «Адресат вибув».

Від Федора немає звісток. Порахувавши, що її забули, Женя приймає залицяння Олексія – гітариста з музичного колективу. І виходить за нього заміж. У них народжується син Максим.

У 1990-ті Женя, вагітна другою дитиною, незаслужено потрапляє до в'язниці. Вона виходить через пів року із формулюванням «за відсутністю складу злочину», але не знаходить ані чоловіка, ані дитини...

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар