Гробокопателі

Україна

Статус На стадії розробки

Формат Фільм

Категорія Повнометражний ігровий

Жанр Дитячий

Виробник Manifesto_18

Режисери-постановники Євгенія Шевчук

Сценаристи Андрій ЄвстратенкоОлексій Уманський

Оператори-постановники Андрій Євстратенко

Креативні продюсери Олексій Уманський

Країна Україна

Мова Українська

Дванадцятирічний Андрій росте без батька, в нього складний характер. Він не довіряє дорослим. Його мама не може знайти з ним спільну мову. З вини Андрія його молодшого брата, Юру, збиває машина. Юра в важкому стані потрапляє до реанімації, йому потрібна дорога операція. Мама відправляє старшого сина в село до дідуся. Андрій ніколи його не бачив, бо мати Андрія посварилася з своїм батьком ще до його народження.

Андрій міський підліток і до села їде вперше. В нього упереджене ставлення до свого діда. Відносини Андрія з Антоном Федоровичем, колишнім полковником МВД, спочатку не складаються. Андрій хоче повернутися назад до міста.

У селі він товаришує з місцевої дівчинкою Оксанкою. Діти проводять разом багато часу. Оксана вчить Андрія плавати.

Андрій знайомиться з директором місцевого краєзнавчого музею, Олексієм Генріховичем, який розповідає Андрію про стародавні кургани з пишними похованнями та стародавніми скарбами біля села. Андрій з Оксанкою вирішують відправитися на пошуки тих скарбів, щоб зібрати гроші на операцію для молодшого брата.

За день до приїзду Андрія до села у найближчому містечку сталося пограбування ювелірної крамниці.Під час пошуків стародавніх скарбів діти випадково нападуть на слід грабіжників. Вкрадені прикраси будуть знайдені, а злодії покарані. Андрій отримає грошову винагороду від власника крамниці і витратить її на операцію для брата.

Повертаючись до міста, Андрій зрозуміє, що літо, проведене у селі його змінило, він почав дорослішати.

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар