Порох і дріб

Україна, Росія - 2010

Статус Завершений

Рейтинг

Кінокритиків: 0, Глядачів: 0
Немає трейлера

Формат Серіал

Кількість сезонів 1

Сезон 1, рік 2010, серій 24, ~45 хвилин

Рейтинг 0%

Частка 0%

Жанр Детектив

Виробник Стар Медіа

Режисери-постановники Максим МехедаМикола МихайловВолодимир СамойлюкОлександр Будьонний

Сценаристи Олександр ЗеленкоТетяна СтолбоваІгор Тер-Карапетов

Оператори-постановники Олександр СєдовВасиль СікачинськийОлександр Кришталович

Художники-постановники Олександр ЗаславськийВладлен ОдуденкоНаталія Заславська

Композитори Олесь Коровніченко

Продюсери Лариса ЖуравськаВладислав Ряшин

Виконавчі продюсери Вадим Жук

Лінійні продюсери Андрій Бондаренко

Актори 1-го плану Олександр ЯцкоВадим АндреєвБорис ХвошнянськийМихайло ХмуровСергій СтрельниковВасиль ЩипіцинОлександра Афанасьєва-ШевчукАртем ТинкасовВасиль СавіновАндрій ФедінчикІрина Мельник

Актори 2-го плану Майя КузьмішинаЛариса КадочниковаАндрій ДебрінОлександр ГетьманськийАндрій МостренкоІгор ПортянкоЮрій РозстальнийАндрій ІсаєнкоОлена СтефанськаВікторія ЛитвиненкоОлександр ПоповВалерій НевєдровЮрій КулінічНаталія ТкаченкоМарина Май-КуклінаВолодимир КузнєцовСергій КалантайАхтем СеітаблаєвОльга КогутМикола КозакДмитро ПіддубнийСергій ЦеповВалерія ХодосАнастасія КасіловаЮріс ЛауціньшІрина НовакМикита СкомороховКостянтин ЛінартовичАндрій СамінінСтаніслав МельникОлександр КонрадВікторія МалекторовичОльга Лук'яненко (Атанасова)Давид БабаєвАртем МузиченкоЯрослав ГуревичВіктор ШестаковПетро СоваОлександр ЗадніпровськийГеоргій ПоволоцькийОлександр ГанноченкоПавло БаршакВіра КлимковецькаАнна АндреєваНаталія ВаськоВолодимир МіненкоІгор ПостоловПетро КриловНаталія КленінаЯна СоболевськаЯків КучеревськийВячеслав ШеховцовДмитро СуржиковВіта СмачелюкОлена Бондарєва-РєпінаСергій СипливийОлександр ЯремаСвітлана ОрліченкоВ'ячеслав НиконоровОлег Коваленко (II)Олександр Куліш

Рік створення 2010

Країна УкраїнаРосія

Мова Російська

Світова прем’єра 23 March 2013

Прокат в Україні з 30 November 2009

12 детективних історій, в яких молоді й гарячі детективи не обходяться без допомоги досвідчених відставних слідчих.

Звільнившись з лав міліції за вислугою років, ветерани карного розшуку Леонід Ковальський, Олег Семенов і Стас Романишин легко знайшли себе у цивільному житті. Леонід і Стас запрошені викладачами в Академію права, Олег став відповідальним секретарем у Фонді ветеранів МВС. І хоча всім друзям за 55, вони знаходяться в прекрасній фізичній формі.

Леонід і Стас ставляться до своєї викладацької роботи творчо. Леонід веде семінари з криміналістики, на які студенти останніх курсів Академії буквально лізуть напрочуд, оскільки Ковальський вміє викласти матеріал цікаво, дохідливо, проілюструвавши всі прикладами зі своєї багатої службової практики.

Стас настільки ж неординарно виховує в майбутніх законників дух воїна. Тобто не просто ставить удари, але і роз'яснює філософію бойових мистецтв, вчить моралі справжнього чоловіка. Олег, на відміну від друзів, ініціатив не проявляє, стверджуючи, що повністю задоволений долею пенсіонера і робота у Фонді неважка. Мовляв, ніщо тепер не відірве його від улюбленої риболовлі і футболу по телевізору. Але коли його друзі столківаются з реальною загрозою, Олег без коливань приходить на допомогу. Отже, все здавалося б гаразд: відмінне здоров'я, хороша робота, повага і спокій... Проте, в душі Олег, Леонід і Стас залишаються такими ж романтиками та ідеалістами, якими були в роки служби. Чесні без лапок, з прямим характером, вони не можуть байдуже сприймати те, що відбувається навколо. При цьому хлоп'ячі авантюрні якості коли-не-коли, та й беруть верх над розсудливістю. Ковальський і його друзі не позбавлені амбіцій. Але це не головне. Під час розслідувань ними рухає бажання допомогти людям, і вони всією душею не переносять злочинців будь-якого рангу. Вони не шукають пригод, швидше пригоди знаходять їх. Адже кримінальна відповідальність час від часу, тим чи іншим боком зачіпає інтереси знайомих і друзів.

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар